Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzen Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durun.

Çabalamaya devam etmeli ve kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız. Olumsuzluk ortadan kaldırmaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Karmaşaya müsaade etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik sorunlarınızın kaynağını bulabilir, bireysel kararlar verebilirsiniz. Kötü alışkanlıkları bırakabilir, ilişkilerinizdeki dengesizlikleri görebilirsiniz. Hayalleriniz ve gereklilikleriniz doğrultusundave yaşam tarzınızda değişimler yapabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların davranışlarına daha fazla duyarlılık gösterebilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanlarla zaman geçirmek size iyi gelebilir. İş hayatınızda ise hırslı ve kararlı tavırlarınızla dikkat çekebilir, projelerinizi hızla ilerletebilirsiniz. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermekte fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak gevşeme ve dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir eve taşınmış Boğa burcuysan, bir an önce evinin düzenini oluşturmak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşından fikir almayı ihmal etmeyeceksin. Ev ilearasında koşuşturmaktan yoruluyorsun. İşlerini hallettikten sonra küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde üzücü bir haber alabilirsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza kurallar koymamalı, bir rutine bağlamamalısınız. Görev ve sorumluluk olarak gördüğünüz bazı şeyler, hayatın gerçek mayasını kaçırmanıza neden olabilir. İlişkinize dair kararlarınızı neye göre alacağınız konusunda bir değişikliğe gitmelisiniz; hissettiklerinizi reddetmeyin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda abartılı davranmamaya özen gösterin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi gücünüze göre büyük ya da küçük bataklar verilebilir dikkatli olmakta fayda var. İş kararlarınızı ilerleyen günlere atmanız faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güvenmen gereken bir gündesin. Etrafta olan bitene uzak kaldığını düşünebilir veya bazı şeyleri kaçırdığını hissedebilirsin. Ancak kendini etrafındakiler ile kıyaslamak yerine sana göre planlar yapmak daha iyi olacak.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi sorumluluk almaya ve iyileştirmeler yapmaya motive ediyor. Hayatınızdaki insanlara dair büyüleyici bir iç görü kazanmaya hazırsınız. En önemli hedeflerinize dair daha güçlü bir anlayışa sahip olduğunuzda, sizi onlara ulaşmaya yaklaştıracak en iyi adımları belirlemek daha kolay olur. Geçmişe olan kininizi arkanızda bıraksanız iyi edersiniz çünkü bütün enerjinizi ilerlemeye yöneltmek en doğrusudur. Kim olduğunuz konusunda kendinize güvenirsiniz. Bazı açılardan, hayatınızdan pek memnun değilseniz duygularınız sizi bunaltacak kadar genişleyebilir. Durum böyleyse, destek için başkalarına ulaşmak veya şu anda sahip olduğunuz şeyleri takdir etmeye odaklanmak önemli olabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; maddi kaynaklar, finans, sağlık, evlilik, ortaklıkla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak ve beklemediğiniz güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir sözleşme, anlaşma, kredi vb durumlarda şans sizinle olacaktır.Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Hafızanız her konuda size yardım ederken, analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sır saklama eğilimindesiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>