Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimde Aksaklıklar Yaşanıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli olabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız çok zor olmayacak.

Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceksiniz. Sağlam adımlar atmak için gerekli olan şartlara da sahipsiniz. Aktif kimliğinizle ön planda olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynaklarınızın yönetimi konusunda biraz daha sınırlarınızın bilincinde adım atmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Dengeli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stres oluşturan konuların başka bir açısı olup olmadığıyla ilgilenmelisiniz. Yaşadığınız her şeyin farklı bir anlam daha taşıdığını bildiğinizle bunu lehinize çevirmeniz kolaylaşacaktır. Kendinizi kapatmamalısınız.

25 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konulara odaklanabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi gözden geçirmek, bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca aile ilişkilerinizde de destekleyici bir rol oynamak için fırsatlar bulabilirsiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriken işler bugün sizi zorlayabilir ve gün içinde bu durumun pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Hayatınızda otoriter güce sahip biriyle iletişim sorunu yaşayabilir ve kendinizi açıklamak zorunda hissedebilirsiniz. Ne istediğinizi biliyorsanız harekete geçme zamanı. Projelerinizi hayata geçirmek adına birtakım insanlarla yan yana gelip, kendinize yeni şans kapıları yaratma çabasındasınız.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bazı fikirleriniz birikmiş olabilir. Bunları nasıl dışa vurduğunuz kadar bunların neden kaynaklandığını da iyi anlamalısınız. Somut bir noktaya dayanmayan ve sadece kendi görüşlerinizle belirlediğiniz her şeyi iyi tartmalı, aranızdaki saygı koruyarak adım atmalısınız.

25 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz yaratan koşullar canınızı sıkabilir. Ortaklı konularda güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayıcı koşullar da oluşabilir. Finansal konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Ani duygusal değişimler sizi zorlayabilir. Gün içinde beklediğiniz konularda istediğiniz gelişmeler oluşmayabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı insanlarla anlaşmak, gerçekten zor olabilir. Bugünlerde ise bu zorluğun daha da arttığını fark edebilirsiniz. Böyle zamanlarda iletişim kurmak için ısrarcı olmak yerine biraz uzakta kalmak, iletişim kurmamak daha iyi olabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için zorlayıcı ve agresif bir gün olabilir bugün. Ancak bu yine de gün içerisinde bir şeyler başaramayacağın anlamına gelmiyor. Kendini sakin bir biçimde ifade etmeyi öğrenirsen eğer birçok şeyi kendi lehine çevirebilirsin bugün.

25 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi benzersiz bir projeye adamak veya enerjinizi seyahate, aşka, eğitime harcamak için iyi bir konumdasınız. Romantik bir ilişki yeni bir seviyeye ulaşabilir veya birine karşı hisleriniz derinleşebilir. Bakış açınızı ve inançlarınızı genişletmek, başkalarıyla olan bağlantılarınız aracılığıyla mümkün olabilir. Daha iyi ilişkiler, daha güçlü bir amaç duygusu ve ortak hedefler yoluyla ortaya çıkabilir. Odaklanmanız ve güveniniz, kendinizi, ilişkilerinizi ve çabalarınızı iyileştirmek için kullanılabilir. En çok keyif aldığınız şeyleri yaparak ya da sizi bitkin bırakan şeylerden kaçınarak, kendinizi yenilemek ve gençleştirmek için ara verme arzunuz yoğundur.

25 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Bu durum herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizin sizi anlamalarını bekliyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, ödemelerle ilgili beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili maddi açıdan yatırım konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın konumu, aşkta güçlü yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğiniz aileniz tarafından desteklenebilir. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>