Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Akıl Danışıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Doğru olduğuna inandıklarınızın peşinden gitmeniz gereken bir süreçtesiniz. Odaklanmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kontrollü ve dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak isteyebilirsiniz. Gücünüzü fazlasıyla hissettirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz. Kontrol sizin elinizde olmalı.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün seyahat etmek veya yeni bir yer keşfetmek isteyebilirsiniz. Farklı kültürler ve insanlarla tanışmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Duygusal açıdan ise, ilişkilerinizde dengeli bir tutum sergilemek önemlidir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Boğa burcuysanız, birden fazla işten geri dönüş alabilirsiniz. Kendiniz için en doğru işi seçmek istiyorsunuz. Bu yüzden bilgi ve tecrübelerine güvendiğiniz kişilere danışacaksınız. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysanız, bugün kendinizi motive hissedemiyor olabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, yalnızlıktan artık sıkıldığınızı fark edeceksiniz. Gerçekten sevilip sevebileceğiniz bir ilişki içerisinde olmak istiyorsunuz

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödeme trafiğinizi rahatlıkla geçirmek için takviminize göre hareket etmelisiniz. Bankalarla hukuki sorun yaşamamak adına alacak verecek günlerinizi daha iyi bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bir şeyden çekiniyor olmak, bu konuda herhangi bir şey yapmadan bekleyeceğiniz anlamını taşımaz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olduğunuz sürece mutlusunuz. Ancak sosyal çalışmalar ve yenilikler denemeniz gereken gelişmeler öne çıkıyor. Başkalarının önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmelisiniz. Diğer yandan geleceğe yönelik umutlarınız ve projeleriniz üzerinde durmanız lazım. Parasal hedeflerinizde kararlılık göstermeyi başarıyorsunuz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışmalarınız ya da hitabet gerektiren işleriniz düzene girebilir. Bilhassa arkadaşlık ilişkilerinde motivasyon konuşmacısı, motive eden kişi rolünü üstlenebilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır yapmak isteyip de fırsat bulamadığın şeylere yönelmek isteyebilirsin. Eline geçecek fırsatlar sayesinde bu isteklerini gerçekleştirmek daha mümkün olabilir. Hayallerinin peşinden gitmeye devam etmelisin.

25 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru ortağı seçtiğiniz sürece işte veya okulda yeni bir projeye başlamak için harika bir zaman. İkiniz arasındaki kimyaya çok dikkat edin. Onlar etraftayken zihninizi elinizdeki göreve odaklayabilir misiniz? İyi bir kombinasyon yaptığınızdan emin olun. Onların güçlü yönleri sizin zayıf yönlerinizi telafi etmeli ve bunun tersi de geçerlidir. Heyecan verici şeylerin gerçekleşmesini sağlayarak ilerleyin ve aklınızda belirli bir gündemin olduğundan emin olun. Özellikle evrenin size getirdiklerinin tadını çıkararak ilerliyorsanız ancak karşılığında fazla bir şey vermiyorsanız şimdi biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Başkaları için yaptığınız jestleri kendiniz için de yapmayı unutmayın.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız takdiri hak eden bir davranış olarak nitelendiriliyor. Sosyal ilişkilerinizde adalet duygunuz herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinize ihtiyaç duyacağınız bir gündesiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üzerinde çalıştığınız bir konu var ve bugün öyle bir şey olacak ki doğru yolda ilerlediğinize dair bir işaret olarak göreceksiniz bunu. Evrenin gönderdiği bu harika işareti kollarınızı açarak kucaklayın ve hedefinize doğru ilerlerken sizi motive etmesi için kullanın.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yıldızların kötü etkileri altında kalabilirsiniz. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu durum karşısında sabır! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

25 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>