Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yanlışlıklar Son Buluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle dürüst olmak aranızdaki ilişkiye daha iyi gelebilir. Bugün bazı şeyleri içinde tutmak yerine sevdiğin kişiyle paylaşabilirsin. Aranızda daha güzel bir uyum yakalamak için dürüst olmanız gerekecek.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Maddi konularda kendi istediğini gerçekleştirmek öncelikli olabilir senin için. Kendi paranı nasıl harcayacağına sen karar verebilir ve parasal olarak kontrolü ele alabilirsin. İnsanların senden faydalanmasına izin vermemelisin bugün.

Fiziksel olarak kuvvetli hissedeceksin bugün. Daha rahat hareket edebilecek ve daha rahat nefes alabileceksin. Bu güzel etkiyi bol bol egzersiz yaparak kullanabilirsin. Hareketsizliği hayatından çıkarmak için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarından önde tutabilirsin bugün. Ancak bunun bir dengesinin olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok büyük zora sokmamak için etrafındaki bazı kişilere hayır diyebilmeyi öğrenmen gerekebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sağlığınızla alakalı olarak bazı olumsuz durumlar yaşabilirsiniz. Kendinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Evinize ya da işinize dair bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Karar vermeden önce oluşan şartları detaylı bir şekilde değerlendirmeye özen göstermelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla mevcut sorumluluklarını düzenliyorsun. Potansiyel olarak enerjin bugün çok yüksek olacak. Bazı aramaları yapmak ya da e-mail trafiğini sağlamak için öğleden sonrasını beklemende fayda var. Kendi işini yapıyorsan, rekabet dünyası içinde kalmak istemeyebilirsin. Taraf tutmak zorunda kalacağın bir konuşmanın ortasına denk gelebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde katılacağın davet ya kursta tavırlarıyla seni etkileyecek biriyle tanışabilirsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatlığınız sizin için birçok konunun üzerinde olabilir. Bunu önemseyerek adım attığınızda neler kazandığınızı ve kaybettiğinizi görmelisiniz. Sadece doğru ve geçerli olan yolu bulmak için çaba göstermeli, bunun üzerinden ilerlemelisiniz, tecrübelerinizi bu açıdan değerlendirin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular fazlasıyla zihninizi meşgul ediyor olabilir. Belki de finansal açıdan harekete geçmek için doğru zaman olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. İçgüdülerinizin sesine kulak verin ve doğru zamanı bekleyin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kaygı ve endişeden uzak durman gerekebilir. Olayları kontrol etmeye çalışıp kendi kendini durduk yere üzmeye gerek olmayacak. Kontrol edemediğin olaylar için endişelenmemek adına gün içerisinde daha dikkatli davranman iyi olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan büyük bir şey istemek ve sonra onu almaya hazırlıksız hissetmek, üzerinde biraz durulması gereken şey olabilir. Kendinize sorun, neden buna layık hissetmiyorsunuz? Kalbinizin tamamen açık hissetmesine izin verin ve içsel gücünüzü ortaya çıkarın. Kulağınıza müzik gibi gelen şeylerle hareket edin ve gerisini evrene bırakın. Sadece istemekle ilgilenirseniz, sihirli bir yardım dokunuşuna ulaşabilirsiniz. Kendinize öncelik verin; bedeninize, zihninize ve ruhunuza bir misafir gibi davranın. Ona sunmanız gereken şeylerin yalnızca en iyisini verin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Ay’dan aldığınız etki, bağımlı olduğunuz konularda sizi yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyorsunuz. Her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev veya aile yapınızda bazı değişimler gerçekleşebilir. İletişimde, yolculuklarda, eğitimde veya yakın çevrenizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>