Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusal Paylaşımlarınız Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamalı ve birlikteliğinize yönelik adımlar atmalısınız. Doğru planlama ile her türlü sorunun da geride kalabileceğini unutmamalısınız. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

Kendinizi toparlamak için geriye çekilmek isteyeceksiniz. Karmaşık etkiler aldığınız bir süreçten geçiyorsunuz ancak bunun da toparlanabileceğini unutmayın. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların da arkasında durmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni beklentiler içerisine girme ihtimaliniz var. Genel olarak kendinizi daha iyi güçlü hissediyorsunuz ancak harcamalarınızı yine de dengelemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve kendi halinde olmak hayatın akışını daha iyi görmenize yardımcı olabilir. Bu süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de gördüğünüz şeylere nasıl müdahale edebileceğinizi gösterecektir. Kendinizi daha fazlası için zorlamadan önce mevcut durumu iyileştirmeye, bunu anı yaşamaya çalışın.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konularla ilgili bir miktar dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve bütçenizi dengelemek önemli olabilir. Beklenmedik masraflara karşı hazırlıklı olmanız faydalı olacaktır.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade etmek isteyeceksiniz. Tüm nezaketinizi ve olgunluğunuzu koruyarak, birileri ne der kaygısından uzaklaşmaya çalışacaksınız. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, kendinizi yalnız hissederken bu hep böyle mi devam edecek sorgulamaları içine girebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz rahatlamanın sizi gevşeteceğini düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yorulduysanız dinlenin, acıktıysanız yiyin, zaman kaybı olacağını düşünmeden yürüyüş ya da bakım yapın. Bugün fikirlerinizin değişmesi alışkanlıklarınızı da büyük ölçüde değişmesine yardımcı olacak ve hayatınıza getirmeniz gereken düzenin farkına varmanızı sağlayacaktır.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konu ya da borç alacak işleri gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Harcamalarınızı dengede tutmaya çalışmalısınız.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda oldukça şanslı olabileceğiniz ancak şanstan bağımsız olarak gerçekten çaba da göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanları anlamak senin için çok zor olabilir. Bir şey deyip başka bir şey yapabilirler çünkü. Mümkün olabildiğince az insan ile muhatap olup kendi işini kendin görmen daha iyi olacak o yüzden. Başkalarından beklentileri azaltabilirsin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün duygusal ve içsel bir denge arayışında olabilirsiniz. İç dünyanıza odaklanmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak için zaman ayırmak önemli olacaktır. İlişkilerde daha anlayışlı ve empatik olmanız gereken bir gün olabilir. Başkalarının duygularına değer vermek ve onlara destek olmak size iç huzur getirecektir. Bugün, kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmek ve stresi azaltacak yöntemler denemek faydalı olabilir. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlarınızı sağlam atmalı ve disiplinli bir şekilde ilerlemelisiniz. Kendinize olan güveninizle ön plana çıkabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Kendi içsel dengenizi sağlamak, bugün size en çok fayda sağlayacak şey olacaktır.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. Israrlı bir şekilde takıntılı konularınız üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili boğa borcu, arzu ettiğin son çok yakında bir gelecek de geliyor. Sabırlı ve inançlı ol. Zorla oldurmaya çalışma.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Dengeli olduğunuz zamanve duygusal yaşamınızda daha başarılı oluyorsunuz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>