Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karşınızdaki Kişiyi Önemsemelisiniz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için daha dengeli olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermek isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hesaplarla ilgilenebilirsiniz. Dengeyi tutturamadığınızı düşündüğünüzde ortaklarınızdan ya da bir uzmandan destek almanız daha akıllıca olacaktır. Bazen yorgunluk ve üzüntüye sebep olan şeyler, gözünüzün önündeki gerçekleri görmenize engel olabilir; buna müsaade etmemelisiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Boğa burcu için taşınması gereken enerji,odaklı bir şekilde hareket etmek ve hedeflerinize odaklanmaktır. Disiplinli ve kararlı adımlar atarak projelerinizi ilerletebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Bugün kendinizi işe adayan biri olarak tanımlanabilirsiniz. Ancak, bu yoğun çalışma temposunda dengeyi korumak da önemlidir. Zihinsel ve duygusal olarak biraz dinlenme zamanı ayırın. Kendinizi ödüllendirecek ve rahatlamanızı sağlayacak aktivitelerle ilgilenin. İyi bir kitap okuyabilir, yoga veya meditasyon yapabilirsiniz. Kendinize iyi bakın ve keyifli bir gün geçirin!

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, görüşlerinizi paylaşırken, karşınızdaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmemelisiniz. Farkında olmadan fazla baskın davranıyor olabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olan bir Boğa burcuysanız, rutin kontrollerinizi aksatmamanızda fayda var. İlaçlarınızı düzenli kullandığınızdan emin olmalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize karşı duyarsız olmamalısınız. Her şeyi bir mantığa bir açıklamaya dayandırma arzunuz, duygusal zekanızı geliştirmenizi önleyebilir. Düşüncelerinizi fark etmeyi, yazmayı ve anlamayı deneyebilir ve bu konuda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak sizin için iyi olabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir. Fedakâr davranmalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayattan dilek ve niyetlerinizin minimal düzeyde olduğu şu günlerde kendinizi ufak şeylerle mutlu edebilmenin huzurunu sürebilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her zamankinden biraz daha şanslı olduğunu hissedeceksin. İstediklerine kolayca ulaşmak seni şaşırtmasın o yüzden bugün. İstediklerine ulaşmak için kollarını sıvadığında hiçbir şey seni durduramayabilir.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çekim gücünüz oldukça yüksek. Bazen hayal gücünüz sizi yanlış yola sürükleyebilir ama bugün tamamen sizin lehinize çalışıyor. Tüm detayları bilmeden bile son olaylar, özellikle de ilişkilerinizi çevreleyen olaylar hakkında bir anlayışa varıyorsunuz. Şu anda oldukça arkadaş canlısısınız. İnsanlar da sizin tarafınızda olma eğilimindedir; arkadaşlıklar hayallerinizi ve hedeflerinizi destekler. Konuşmalar ve etkileşimler kendi duygularınızı ve fikirlerinizi daha net görmenize yardımcı olur. Doğrudan ya da dolaylı olarak insanlar size kendinizle ilgili başka türlü kabul edemeyeceğiniz şeyler gösterir. İstekler ve ihtiyaçlar geçici olarak birbiriyle çelişebilir bu yüzden bazı şeyleri planladığınız gibi halledemeyebilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılı bir kişi değilsiniz. Bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz aydın olsun.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>