Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şifa Arıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece huzura ve mutluluğa ulaşmanızın da çok zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Önceliklerinizi belirleme konusunda daha dengeli olmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da kafanızın karışmasına neden olabilir. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmalısınız. Düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandasınız ancak abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğrendiğiniz bir bilgiyi, emin olmadan paylaşmanın ya da onu hızlıca kullanmanın size bir getirisi olmayacaktır. Bu konunun neden şimdi önünüze geldiğini düşünmek, anlamaya çalışmak ve empati yapmak bazı iletişim krizlerini önleyebilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlığınıza dikkat etmeniz önemli olacak. Hissettiklerinizi göz ardı etmek yerine vücudunuzun ihtiyaçlarını anlamaya çalışmalısınız. Ayrıca,veya sosyal ilişkilerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz, ancak sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ederseniz bu engelleri aşabilirsiniz. Maddi konularda da dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Bugünü kendinize zaman ayırarak geçirmek enerjinizi yenilemenize yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz etkinliklere katılmak da size iyi gelebilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Boğa burcuysanız yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak isteyeceksiniz. Şifa çalışmaları, meditasyon, manevi çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Sağlık sorunlarınızın sebeplerine odaklanmalısınız. Hem duygusal hem fiziksel anlamda kendinizi şifalandırabileceğiniz bir gün.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama dağılımınızı gözden geçirebilirsiniz. Açık vermeden istediğiniz her şeyi yapmak için hesabınızı bilerek ilerlemelisiniz. İyi hissettiren insanlarla bir araya gelmeye çalışın.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yoğun olmakla birlikte kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüze fırsatlar çıkabilir bu süreçte cesur değişimlerden korkmayın. Manevi yönünüzüm güçlenmesi gibi alanlarda bugünlerde oldukça başarılı olabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Onlarla birlikte katılacağınız etkinlikler sayesinde yaratıcılığını ortaya çıkarmak mümkün olabilir. Sevdiğin insanlarla güzel anlarla paylaşmak oldukça önemli olabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bire bir ilişkiler için keyifli bir döngü içerisindesiniz. Bugün, birisinin arkadaşlığına, geri bildirimine veya onayına ihtiyaç duymakla kendi yolunuza gitmek ve bağımsız hareket etmek istemek arasında kalabilirsiniz. Yönetilmesi gereken bir miktar duygusal dürtüsellik olabilir ve bu bazen sizin lehinize sonuçlansa da kalbinizden hareket etmek yerine ani tepki veriyorsanız, karışık sonuçlar doğurur. Artık kendinizi ve ilişkilerinizi veya partnerinizi yeni bir açıdan değerlendirebilirsiniz. Gelişiminiz için değişiklikler gerekli olabilir ve günün, bunu görmenize yetecek kadar ortalığı karıştıracak bir yolu vardır. Gerçek, dürüst arzular ile sadece kaprisler arasında ayrım yapmaya çalışın.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Bugün zıtlaşmalara dikkat edin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak bunalımlı hissedebilirsiniz. Ancak seyahat, eğitim, iletişimde sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz aydın olsun.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu haftanın en rahat, en huzurlu ve mutlu günündesiniz. Hiçbir kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılıyor. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 37" R
Ay
Boğa
00° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 59' 47" R
Venüs
Terazi
26° 41' 23" R
Mars
Yengeç
09° 05' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 59"
Satürn
Balık
15° 06' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 36"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>