Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeteneklerinize Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Hareketlerizi sınırlamanız gereken bir gün. Akşam saatlerinde çekiciliğiniz de üst seviyelere çıkacak. Her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmaktan keyif alacaksınız. Genel olarak ilgi odağı olabileceğiniz bir gün. Başarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir gün.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir gün. Koşullara uygun harcama yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hazırsın artık… Hayallerini gerçekleştirmek için kabiliyet ve kaynakların var. Hayat büyülü lütfen bunu gör. Geleneksel bakış açıları ve yöntemler ile yapılan ruhsal organizasyonlar tam da bugüne has olacak. Akıl hocaları ve seninle aynı görüşte arkadaşların var. Bunlardan gerekli tavsiyeleri alabilirsin istersen.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size huzur ve sağlık getirecek bir gün olabilir, Boğa burcu. Kendinizi enerjik ve motivasyonlu hissedeceksiniz. İş hayatınızda başarı elde etmek için güçlü bir arzuya sahip olacaksınız ve bu sizi olumlu sonuçlara yönlendirecek. Ayrıca, ilişkilerinizde samimiyet ve anlayış göstermeniz, yakınınızdaki insanlarla sıkı bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Bugün finansal konularda da şanslı olabilir ve beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, zevk aldığınız aktivitelere odaklanmanız da önemli olacak. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz varsa, sakinleşmeniz ve stresi azaltmanız en iyisi olacaktır. Overall, bugün size olumlu bir enerji getirecek, yapıcı ve keyifli bir gün geçireceksiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysanız yeteneklerinizi açığa çıkaracağınız projeleri kaçırmak istemeyeceksiniz. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysanız yeni trend gelişmeleri işinize dahil edebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız yeni gireceğiniz ortamda auranızla, konuşma tarzınızla, görünüşünüzle bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak rahatlayacağınız haberler alabilir ya da bu yönde yeni girişimlere başlayabilirsiniz. Yapacağınız işler hakkında iyi araştırma yapmanın, güvenilir kaynaklardan yararlanmanın önemli olduğunu unutmayın. Hukuksal konular gündeme geldiğinde uzman görüşü almanız işinizi kolaylaştırabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Karar almak için uygun saatler içindesiniz. Öğleden sonra bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, bazı şeyleri kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırma isteği içinde olabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi verimli bir gün içerisinde bulabilirsiniz. Aşk konusunda duygularınızı samimiyetle ifade ederseniz olumlu tepkiler alacağınız bir gündesiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların seninle aynı fikirde olmaması canını sıkmamalı bugün. Bunu avantaja çevirmek her zaman mümkün olabilir zira. Farklı düşünen insanları anlamaya çalışmak daha yararlı olabilir. Empati yapabilmek için kendini geliştirebilirsin bugün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün platonik bir romantizmi besleme eğilimindesiniz veya bir ilişki hayatınızın merkezinde yer alıyor. İyileşmenize yardımcı olacak ya da ruhunuzu ısıtacak kişisel ya da özel bir konuyla ilgili haberler olabilir. Gün ilerledikçe dikkatinizin dağılması kolaylaşabilir. Sosyal kaosların yönetilmesi gerekebilir ve başkalarının davranışlarına karşı aşırı bir hassasiyete dikkat etmek isteyebilirsiniz. İlişkilerdeki tatminsizlik, eğer gerçek kaynağı tanımıyor ve onunla ilgilenmiyorsanız, huzursuzluğa yol açabilir. Yanlış iletişimin hayatı şu anda olması gerekenden daha karmaşık hale getirmediğinden emin olun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile aşktan kopmanız kolay olmayacak. Sadece keyifli günler geçirirken, bu beraberliklerinizden çok şey beklememelisiniz. Dostluklarınız ve alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak bunalımlı hissedebilirsiniz. Ancak finansal konularda şans sizinle olacak. Gününüz aydın olsun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça aşınmış durumda, alaycı konuşmalarınızdan belli. Fakat vazgeçemiyorsunuz da. İlişkinizin sonu umut vaat etmiyor. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 38" R
Ay
Boğa
00° 29' 40" R
Merkür
Başak
19° 01' 43" R
Venüs
Terazi
26° 42' 39" R
Mars
Yengeç
09° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 43"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>