Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keskin Kararlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçtesiniz. Dengeleri çok fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Olumsuzlukların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade ederken daha sabırlı olmaya çalışın. Enerjinizin yüksek olması, zaman zaman hata yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağduyulu ve sabırlı bir yaklaşım sergilemek önemlidir. İş ve kariyerle ilgili konularda güçlü bir odaklanma yeteneğine sahipsiniz. Hedeflerinize doğru ilerlemek için kararlılıkla çalışabilirsiniz. Maddi konularda da dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi kontrol altında tutun. Ayrıca, ilişkilerde dürüstlük ve duygusal açıdan istikrarlı bir tutum sergilemek önemlidir. Sevdiklerinizle zaman geçirerek stresinizi azaltmaya çalışın. Enerjinizi pozitif ve yapıcı bir şekilde kullanarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygusal dengenizi korumak için ise kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev arkadaşınızla birtakım sorunlar yaşıyorsanız, yaşadığınız problemler daha da alevlenebilir. Ego savaşları, sadece kendini düşünme halleri keskin kararlar almanıza neden olacak. Henüz işe yeni başlamış bir Boğa burcuysanız alanınızda daha da uzmanlaşmak adına somut adımlar atabilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak daha sakin hissedebilirsiniz. İş yaptığınız, sosyal olarak paylaşımda bulunduğunuz kişilerle bir araya gelerek hem keyif alabilir hem de bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yeni bilgiler demek yeni tecrübeler demektir, bunun üzerine çalışmalısınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha huzurlu ve enerjik hissedeceksiniz. Önceliklerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Gerek görünüşünüz gerekse ilişkinize dair yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Biraz zorlansanız bile sağlıksız alışkanlıklarınızı bırakma yönünde girişimleriniz olabilir. İsteklerinizi ertelemeden hayata geçirmeye bakın.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle flört aşamasında olan Boğa'lar partnerinin potansiyelini fazla zorlamadan sabırla beklemeli. Duygusal konularda başarı yoğun emek ve sabır neticesinde gelebilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalbindekileri dile getirmek önemli bir mesele haline gelebilir. Özellikle de kalp kırmadan konuşmak gibi meseleler gündeminde olacak. Bir şeyleri ifade etmek isterken yıkıcı davranmaman en iyisi.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki rutinden daha fazlasına olan arzu şimdi daha keskin ve sıradanlığın ötesinde deneyimler aramak, odak noktası haline gelebilir. Bugün; öğrenme, yeni fikirleri ve olası hedefleri hissetme açısından güçlüdür. Yaşam deneyimi ve heyecan ya da zihinsel tazelenme ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarır. Artık hayatınızın rutin unsurları zihninizde daha sıkıcı ve donuk görünüyor, bu nedenle önemli konulara dikkat etmeye daha fazla özen gösterin. Son aylarda yapılan planlar ve projeler bugün bazı ayarlamalar ve ince dokunuşlar gerektirebilir, bu da sizi programınızın dışına çıkarabilir ancak sonuçta sizi daha sağlam bir yere taşıyacaktır.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. İletişim konularında isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün olacak. Yurt dışı, eğitim, seyahat ve sosyal çevrenizle ilgili şans sizinle. Gününüz aydın olsun.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sorumsuzlukları yüzünden çok sıkıntı çekiyorsunuz. Her yolu denemenize rağmen bir çıkış yolu bulamadınız. Son kararı vermek yine size düşüyor! İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha dikkatli olun. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyor ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 53' 11" R
Ay
Koç
29° 52' 21" R
Merkür
Başak
18° 57' 05" R
Venüs
Terazi
26° 39' 37" R
Mars
Yengeç
09° 04' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 54"
Satürn
Balık
15° 06' 24"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 58"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 09"
Lilith
Terazi
09° 11' 26"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>