Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aileniz Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha yaratıcı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Sorunların çözüme kavuşması için elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyi istediğiniz gibi şekillendirme şansınız olduğunu da unutmamalısınız. Belirsizliklerin önüne geçmek için uygun zamandasınız.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Harcamalarınız konusunda sabırlı olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kabuğunuzdan çıkmalısınız. Kendi halinizde olmanız yalnız kalmanıza ya da bir şeyler yapmamanıza gerekçe değildir. Sosyal mecralar, ilgi alanlarınız size yeni kapılar açabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize vakit ayırmak ve iç dünyanızla bağlantı kurmak için harika bir gün olabilir. Dış dünyanın getirdiği hızlı tempoyu bir kenara bırakın ve derin nefes almak için zaman ayırın. Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi dinleyin. Aynı zamanda, duygusal dengeyi korumak için yakın ilişkilerinize özel bir önem vermelisiniz. Bunu yapmak için zaman ayırmak, uzun vadeli ilişkilerinizi güçlendirmenizde yardımcı olabilir. Unutmayın, kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek sizi daha da tatmin edebilir. Bugün içsel huzuru ve uyumu yakalayın ve keyfini çıkarın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tek başınıza mücadele etmekten yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Yaşadığınız zorlukları geride bırakarak üzerinizdeki ataletten kurtulmak isteyeceksiniz. Çalışan bir Boğa burcuysanız yoğuntemponuzdan dolayı ailenizi ihmal ediyor olabilirsiniz. İşlerinizi bir köşeye bırakıp ailenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başınıza gelenlerle nasıl mücadele ettiğiniz önemlidir. Ancak daha da önemlisi, geri kalan zamanda kendinizle nasıl ilgilendiğinizdir. Bugün ruhunuzu besleyecek işlerin peşine düşün ve sevdiğiniz insanlarla buluşun.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda önem verdiğiniz konularda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içindeki hareketlilik sizi biraz yorabilir. Yakın çevrenizde olan olaylara kayıtsız kalamayacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler önem kazabilir. Bazı konularda kısıtlandığınız hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde yavaşlama yaşayabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyallik konusunda kendinizi geliştirebilir, toplum içerisinde iyi bir konuşmacı olabilirsiniz. Sunum gibi konularınız varsa başarılı olabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynı zevkleri paylaştığın insanlarla bir arada olmak keyfini yerine getirebilir bugün. Kendini geliştirmek için gereken ilhamı bu tür ortamlarda bulabilirsin. Eksik olduğun yönleri fark ederek, seninle benzer düşünen insanların yardımını istemek daha verimli olabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün güçlü ve daha önce kabul edilmemiş duyguları ortaya çıkarabilir. Telaşlı bir dönem olabilir ama aynı zamanda oluşan duyguları keşfetme ve onları kucaklama dönemidir! İnsanlar bir şeyleri tartışmak veya yanıtlar bulmak için sizi arayabilir. Açık bir program tutmak, talepleri karşılamanıza ve öncelikleri belirlemenize yardımcı olabilir ancak hızlı karar verme veya bir konu hakkında erken konuşma baskısına boyun eğmekten kaçının. Şimdi iç huzuru kazanmak için taviz vermek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal veya romantik düzeyde yanlış anlama olasılığı yüksektir ve hüsnükuruntu, başkaları hakkındaki fikirlerinizi veya onların size bakış açısını karıştırabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafınızdaki insanlara karşı soğuk ve sert yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Yapılan hataları unutmadığınız için içten içe öfke biriktirmiş olabilirsiniz. Enerjinizdeki kararsızlık üst seviyelere çıkmış durumda ve bu da nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlamına geliyor.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; maddi kazançlar, sağlık, yakın çevre, seyahatlerle ilgili şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu dönemde özellikle kariyer ve sosyal çevrenizle ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz ise tavsiyemdir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Dar kalıplar içinde çalışmayı sevmiyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>