Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlarınızı Çözüyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha geniş düşünmeye başlayacaksınız. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün.

Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız aslında çok da zor olmayacaktır. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece kendinizi daha da iyi hissetme şansınız var. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunların kısa zaman içerisinde son bulabileceğini de iyi biliyorsunuz. Biraz daha çabalamaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin tutumlarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Merhametli bir yapınızın olması olayların gerçekliğini görme konusunda bazı engeller oluşturabilir. Bugün borçlanma, fikir paylaşımı gibi konuların ortasında kalmamaya özen göstermelisiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal çevrenizde aktif olabilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Bu ilişkiler size yeni fikirler ve perspektifler sunabilir. Aynı zamanda, sağlığınıza daha fazla özen göstermek için de motivasyon bulabilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan zor çıkıyorsunuz. Kendinize sert bir kahve yaparak ayılmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır aile büyüklerinizi konuşmadığınızı fark ediyorsunuz. Onları telefonla arayıp sohbet edebilirsiniz. İş yerinizde yaşadığınız sorunlar patronunuzun gözünden kaçmıyor. Bu konu hakkında sizinle konuşmak isteyebilir. Sorunlarınızın çözülmesi uzun sürmeyecek.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenti içinde olmak insanı her zaman yorar. Bu noktada kendinizi dinlendirmek ve hayatınızı iyileştirmek için kenarda kalmayı sürdürmemelisiniz. Her şey karşılıklıdır, karşılıkları ne derece verdiğinizi düşünün.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda daha fazla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizin olduğu konularda araştırma yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizin daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir dönemden geçmektesiniz zira ikili ilişkilerde yanlış yola saptırılmak istenmeniz çok yüksek.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin istediğin gibi ilerlediğini görmek gününün güzel geçmesi için önemli olabilir. Her şeye rağmen sabırlı oldukça hedeflerine doğru ilerlediğini göreceksin. Sabırlı kalmaya özen göstermelisin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü başkalarının yanında geçiriyorsanız kalabalıkların içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Bir şeyleri kendi yönteminizle yapmak istiyorsunuz ve ortama uyum sağlamanıza gerek yok. Her şeye sil baştan başlamak yerine hafifçe yön değiştirmeyi hedefleyin. Her şey bir anda oluyormuş ve durdurma düğmesi yokmuş gibi görünebilir. Derin bir nefes alın, biraz yavaşlayın ve kendinizi toplayın. Bir hevesle her şeyi çöpe atmayın. Sosyal hayatınız için güzel bir gün olsa da duyduğunuz küçük bir şey abartılabilirsiniz. Birinden şüphe ediyor veya mesafeli duruyor olabileceğiniz için aşk hayatınız bugün pürüzsüz olmayabilir. Günün büyük bölümünde problemler ve kararlar üzerinde kafa yorsanız da günün sonuna doğru muhtemelen eski problemler üzerinde bazı yeni çözümler bulacağınız bir an yaşayacaksınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumluluklarınızın arttığı bir süreçtesiniz fakat kalıcı, uzun vadeli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>