Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzen İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha aktifsiniz. Sınırlamalar sizi zorluyor olsa da ilişkinize odaklanmaya devam edin. İlişkiniz için gösterdiğiniz tüm çabaların karşılığını alacaksınız.

Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz. Tüm istediklerinizin karşılık bulmasıyla beraber biraz olsun rahat nefes alabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki bazı kadınların hayatınız üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Sizi manipüle eden, farklı hissetmenize neden olan birilerinin olduğuna ikna olursanız burada yaşadığınız kayıpları azaltabilirsiniz. Bugün kendinizden şüphe etmediğiniz yerlerde bulunmayı deneyin.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Boğa burcu insanları için keyifli ve rahat bir gün olabilir. Kendinizi enerjik ve motivasyonlu hissedeceksiniz. İş konularında büyük adımlar atabilir, projelerinizi ileriye taşıyabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Özelliklegörüşmeleri veya sunumlar için uygun bir gün olabilir. Aile yaşantınızda ise huzur ve mutluluk söz konusu olabilir. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek için de zaman ayırmanız önemli olabilir. Yorgunluğunuzu atmak için egzersiz yapmayı düşünebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacağı için kendinizi aşırı yemek yeme eğilimine karşı kontrol etmekte fayda var. Hatalardan ders çıkarmanız gereken bir konuyla karşılaşırsanız, sabırlı ve objektif olmaya çalışın. Genel olarak, keyifli ve hareketli bir gün sizi bekliyor.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giymediğiniz kıyafetlerin dolabınızda daha fazla yer tutmasını istemiyorsunuz. Bugün, dolabınızı düzenlemeye karar verebilirsiniz. Fazla olan eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine vermek iyi bir fikir olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, birlikteliğinizdeki tutku ve cinsel uyum daha da artıyor. Kendinizi özel hissettiğiniz kadar partneriniz de özel hissettirteceksiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kadınların hayatınız üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Sizi manipüle eden, farklı hissetmenize neden olan birilerinin olduğuna ikna olursanız burada yaşadığınız kayıpları azaltabilirsiniz. Bugün kendinizden şüphe etmediğiniz yerlerde bulunmayı deneyin. 

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Bugünkü konularınızda daha fazla sorumluluk yüklenmeniz gerekebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde haklı çıkmak odaklı olabilirsiniz. Niyetlerinizi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulsanız da gün ortasında hevesiniz kaçabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini çok daha iyi ifade edebilirsin bugün. Tabii bunu gerçekten istersen... Kendini ifade edebilmek için dikkatli kelimeler seçmen gerekecek. Daha doğru şeylere odaklanmak için bugün gereken fırsatlara da sahip olabilirsin.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, hedefe giden net yolu görmekte zorlanabilirsiniz. Planlarınızın şu anki haliyle ilgili memnuniyetsizlik olabilir ve belki bir yön değişikliği veya geçici motivasyon düşüşü olabilir. Belki birisi size karşı tamamen dürüst değildir veya ne istediğinizi tam olarak belirlemek kolay değildir. Başkaları sizin amaçlarınızı veya planlarınızı sorgulasa veya siz onlarınkini sorgulasanız bile, bu kalbinizi dinlemenin ve gerçekten ne istediğinizi anlamanın zamanıdır. Oraya ulaşmak biraz deneme yanılma gerektirebilir ancak buna değer.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genel olarak evinizde alakalı konularda üzerinde yoğunlaşacaksınız. Değiştirmek ya da düzeltmek istediğiniz her şey üzerinde etkinlik gösterebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her şeyden olabildiğince uzak durun. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan kaçınmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz, güçlü gelişmeler gerçekleşebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs’ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 29" R
Ay
Koç
28° 25' 10" R
Merkür
Başak
18° 46' 15" R
Venüs
Terazi
26° 32' 30" R
Mars
Yengeç
09° 01' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 32"
Satürn
Balık
15° 06' 49"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 23"
Lilith
Terazi
09° 10' 48"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>