Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Umursamıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Zorlanacaksınız ancak bunun da kısa zaman içerisinde çözüme kavuşabileceğini unutmamanız gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Kişisel olarak kendinizi toparlamaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Gerekli olanları yerine getirebildiğiniz sürece kendinizi daha da iyi hissetmeye başlayacaksınız. Karmaşadan olabildiğince uzak durmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki dengesizliği en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel amaçlarınızı ortaya koymaktan kaçınmayacaksınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha önemli olabileceğini de aklınızdan çıkartmamanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konular üzerinde odaklanabilirsiniz. Gelirinizi artırma fırsatlarıyla karşılaşabilir, finansal konulara daha fazla dikkat edebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, partnerinizin hiç bilmediğiniz bir yönünü öğrenebilirsiniz. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanız, bazı kişilerin hakkınızı yemesine sessiz kalmayacaksınız. Aile üyeleriyle ters düşeceğiniz konular gündeme gelebilir. Bugün, başkalarının sizin hakkınızda ne söylediklerini umursamayacaksınız. İlişkisini yeni bitirmiş bir Boğa burcuysanız, tekrar barışmak isteyebilirsiniz. Ancak duyduğunuz güvensizlik kafanızı karıştırıyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak yorgun ve amaçsız hissedebilirsiniz. Bugüne kadar istediğiniz gibi olmayan bazı durumlardan dolayı böyle düşünüyor olsanız da bugün her şey başka olabilir. Kendinize bunun sözünü verin ve iyiye, çözüme, mental ve fiziksel sağlığa odaklanın.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrolünüz altında olmayan konular bugün kendinizi gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Dikkatsiz davranıp hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Aldığınız riskler yüzünden sorunlar yaşamamaya dikkat edin. Öğleden sonra yabancılardan gelebilecek bir haber gündeminizi yenileyebilir. Akşam saatlerinde ailevi konular daha olumlu ve keyifli gözüküyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızda gözle görülür bir iyileşme söz konusu olabilir. İş konularında hevesli oluşunuz sizinle çalışan diğer kişilerin de enerjisinin yükselmesine neden oluyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlar beklenmedik ziyaretler gerçekleştirebilir. Onlarla daha çok zaman geçirmek senin için önemli olacak. Bu sırada işlerini ihmal etmemeye özen göstermek sana büyük yarar sağlayacak.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ters giden programlardan veya beklenmedik gelişmelerden dolayı bazı kafa karıştırıcı duygular olabilir. Gerekirse monoton işlere veya görevlere bağlı kalabilirsiniz ve ilerlemeden önce iyileşmek için biraz zamana ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret alabilirsiniz. Belki biraz tazelenmeye ihtiyacınız vardır. Ayrıca birisi tarafından hayal kırıklığına uğradığınızı veya baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz ancak bu geçicidir ve ara vermeniz için bir işarettir. Bu, duygusal olarak stabilite, günlük hayatınızda ise daha fazla çeşitlilik özlemi duyduğunuz ikilemli bir gün. Bugün dinlenme, rahatlama ve yansıma için daha fazla zaman ayırma ihtiyacını güçlendiriyor. Motivasyon eksikliği geçicidir ve aslında kendinizi yeniden yönlendirmek için mükemmel bir bahane olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuza bağlı. Olaylara isteksiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İçsel sesinize güvenebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum yakalamak için harika bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz ama arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>