Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beslenmene Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin tavırlarını çözmek senin için zor geliyor olabilir. Ancak bugün bu konuda daha fazla vakit ayırabileceksin. Sevdiğin kişinin gelgitli hareketlerini çözmek ve buna göre adım atmak içinde bulunduğun duruma açıklık getirebilir.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Tercihleriniz oldukça önemli. Elinizdeki güç bir işte gösterdiğiniz istikrar, kariyerinizi olumlu anlamda etkileyecek.

Bugün ağzın ne kadar laf yaparsa cebine de o kadar çok para girecek. Kendini düzgün ifade etmen maddi konularda güzel kazançlar sağlamanı kolaylaştırabilir. O yüzden kimle ne konuştuğuna dikkat etmelisin.

Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı hareket etmek senin için önemli olabilir bugün. Gün içerisinde enerjinin düşmemesi ve kendini çok daha iyi hissetmen için hem hareketlerine hem de yediklerine özen göstermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında görmek istediğin değişimler ve büyüme bugün daha somut bir şekilde karşına çıkabilir. Fırsatlarını dikkatle değerlendirmen ve geleceğini düşünerek hareket etmen gereken bir gündesin. Önemli kararlar alırken dikkatli olman gerekecek.

29 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biri size karşı kaba sözler sarf edebilir ve bu sözler zihninizi etkisi altına alabilir. En basit girişimlerinizi ya da gelecekte yapmayı düşündüğünüz şeyleri bile sorgulamaya başladığınız bir felç haline girebilirsiniz. Güne devam etmeden ve hayati önem taşıyan kararlar vermeden önce biraz yalnız kalıp düşünün.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arasında yaşanan problemlere dengeli bir yaklaşım sergiliyorsun. Çözümleyici ve yapıcı bir tavırdasın. Evli bir Boğa burcuysan, yakın çevrenizle bir araya geleceğiniz davete katılabilirsiniz. Bu davette çeşitli planlamalar yapabilir ve kısa mesafeli bir tatil için hazırlıklara başlayabilirsin. Beslenme konusu bu günlerde senin için daha fazla öne çıkabilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin tutumlarından şikayetçi olabilirsiniz. Bu geri dönüşlerde sizin davranışlarınızın da ne derece etkili olabileceğinin farkına varmalısınız. Kendinize ait bir düzeninizin olmasını isterken kapıyı hiçbir zaman sert kapatmamanız gerektiğini unutmayın.

29 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsar olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Kendi enerjinizi dış dünya yüzünden bloke edebiliyorsunuz. Sezgilerinizi de işin içine dahil etmeniz önemli olacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok huzurlu bir gün olabilir senin için. Yapılması gerekenler seni rahatsız etmeden, paniğe kapılmanı engelleyecek şekilde gerçekleşebilir hatta. Kalan zamanda arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek ve keyif almak mümkün olabilir, bunun kıymetini bilmelisin.

29 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli bir kişiyle bir şeylerin düzelmesini bekliyorsanız beklenmedik bir şey yapmak ve ileriye dönük düşünmek işleri hızlandırabilir! Ne istediğinizi açıkça belli eden davranışlardan korkmayın. Farkında olmayabilirsiniz ama top sizde. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, bu kişiye ona ne kadar değer verdiğinizi hatırlatın ve romantik bir randevu ayarlayın. Bugün hiçbir şey dikkatinizden kaçmayacak. Altıncı hissiniz tam formunda. Zihniniz çok keskin ve duygularınız ekstra hassas. Her sorunun özüne inen bir dedektif gibisiniz. Çok az çabayla oldukça başarılı olabilirsiniz. İşler doğal olarak yoluna girecektir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Bugün özellikle Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlanıyorsunuz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, sevgi bollukla yaşamına geliyor. Aile üyeleriyle ilahi bir bağın var. Ansızın gelen özgürlük sunan bir ilham kazanacaksın.

29 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>