Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişimi sağlam tutman gerekebilir. Ancak bu iletişimi sağlam tutmak için sürekli olarak konuşmanız gerekmez. Birbirinize vakit ayırmadığınız zamanlarda birbirinize karşı güvenmeniz gerekecek.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Parasal konularda sana güzel kazançlar getirecek konulara odaklanmak senin için zor olabilir. Ancak bugün maddi konularda kendine yeni bir ilham bulman gerekecek. Kendine yeni bir hedef koymak bunu senin için sağlayabilir.

Kendine vakit ayırarak tek başına egzersizlere odaklanmak sana güzel etkiler sunabilir. Kendini daha iyi hissetmek için tek başına egzersiz yapmayı düşünebilir ve bu konuda bir program hazırlayabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri yarına bırakmaman gereken bir gün. İlerisi için planlar yapmak kolay olsa da bugün eyleme geçmen daha iyi olacak. Hayatında önem taşıyan konuları yarına ertelememelisin bugün.

27 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi başardığınız bir gündesiniz. Durumların kendiliğinden çözümlenmeye başladığını görmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Bir süreliğine rahatlamak ve kontrolü bırakmanın zamanı geldi. Kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi sonunda başarıyorsunuz.

27 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aslında gündelik ihtiyaçlardan çok uzun vadeli bir alışveriş yapma düşüncesi içindesin. Bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorsan listeni daha düzenli yapabilirsin. Yakın bir aile dostundan alacağın bir mesaj gününün daha güzel geçmesini sağlıyor. Kendini daha motive hissetmenin sebebi sevgi dolu aile ilişkilerinde gizli olabilir. Sağlıklı beslenmek adına farklı yemek tarifleri deneyebilirsin.

27 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmelerinizin olumsuz neticelenmesi sizde bir yıpranma payı oluşturabilir. Bunu almak ve hakkınız olanı elde etmek için yoğun bir çaba göstermeniz gerekebilir. Kendinizi düştüğünüz duygusal boşluklardan çıkardığınızda seçeneklerin ve fikirlerin bolluğuyla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe içinde olduğunuz konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Finansal kararlarda aceleci davranmamanızda fayda var. Gün içindeki belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yenilenmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

27 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk ilişkilerinizde tutumunuz verimli olacak olsa da partnerinizden aynı oranda dönüş alamamak sizi şüpheye düşürebilir.

27 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok daha şanslı hissedeceksin. İşlerinin yoluna girdiğini görmek seni mutlu edecek hatta. Aile ve arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek, bugünün mutluluğunu onlarla paylaşmak isteyebilirsin.

27 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fevri veya asi özellikleriniz su yüzüne çıkabilir. Enerjiniz dalgalı olabilir ancak yükseldiğinde, onu harika bir şekilde yaratıcı veya üretken bir şey yapmak için kullanabilirsiniz. Hız değişikliğine ihtiyacınız var! Bu durum sizin için genel olarak geçerlidir ancak bugün özellikle bir konuya odaklanabilir ve sabırsız davranabilirsiniz. Direnmek ve değişimin kendiliğinden karşınıza çıkmasını beklemek, bu değişimlerden sorumlu olmayı hedefleyin. Hızlı verilen tepkiler sizi pişman edebileceğinden, tam olarak ne istediğinizi ve neye değer verdiğinizi bilmeden harekete geçmeye çalışmayın. Neyse ki, bunu bir yenilenme fırsatına dönüştürebilir ve yeni yolunuzu sıra dışı veya farklı bir şey yaparak aramayı seçebilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuzu siz de biliyorsunuz. İnatçı yönlerinize dikkat.

27 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

27 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz bir kişiyle bir konuda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Onun bu kadar farklı fikirde olmasını anlayamıyorsanız, buna takılıp kendinizi kaybetmek yerine bu durumu bir kenara bırakmayı denemelisiniz. Konuşacak başka şeyleriniz mutlaka vardır.

27 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

27 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 25' 33" R
Ay
İkizler
07° 29' 22" R
Merkür
Başak
23° 46' 34" R
Venüs
Terazi
29° 49' 33" R
Mars
Yengeç
10° 31' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 50"
Satürn
Balık
14° 55' 01"
Uranüs
Boğa
27° 04' 07"
Neptün
Balık
28° 27' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 45"
Lilith
Terazi
09° 28' 42"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>