Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yöneticilerinin Dikkatini Çekebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insanla tanışman mümkün. Eğer hayatında birisi varsa, sevdiğin kişi ile birlikte farklı konulara odaklanarak yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler konusunda yeni etkiler söz konusu.

İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge gerekiyor.

Maddi konularda kendi bildiğine odaklanman daha iyi olabilir. Etrafındaki insanlara parasal konularda fazla şey anlatmamak ve kendi yolunu kendine saklamak daha iyi olabilir. Çevrendekilerle bu konuda çok fazla bir şey paylaşmaman daha iyi olabilir bugün.

Sağlığın için güzel adımlar atmak bugün daha kolay olabilir. Yeni tarifler denemek, yeni egzersizlere odaklanmak, farklı olana ilgi göstermek sana çok daha sağlıklı bir enerji katacak bugün. Kendini daha iyi hissedeceğin bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elektronik cihazların etrafında dikkatli olmalısın. Sürekli olarak kullandığın cihazlar bozulabilir. Bu durumun seni germesine veya canını sıkmasına çok fazla izin vermemelisin. Halledilmesi gereken şeylere sinirle yaklaşmaman gerekecek bugün.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi bir film karakteri gibi hissedebilirsiniz. Bazı tuhaf olaylara karışmış olmanız mümkün. Muhtemelen kişisel hayatınızda heyecan verici bir şeyler meydana geliyor. Bu şey başınızdan geçerken, bir filmde oynuyormuşsunuz gibi tuhaf bir hisse kapılabilirsiniz. Ya da bir pembe dizi karakteri gibi de hissedebilirsiniz. Bazen gerçek hayat nasıl da bir kurmacadan daha tuhaf olabiliyor! Olup bitenle ilgili herhangi bir yargıda bulunmayın. Yalnızca elinizden gelen en iyi şekilde onunla başa çıkmaya çalışın.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sıra dışı fikirlerin ile ilgi odağı olabilirsin. Üstlerinin dikkatini çekiyorsun. Seni daha başka birkonumunda değerlendirmek isteyebilirler. Stres ve sorumluluğun artıyor. Ailenin bu konuda yanında sana destek verdiğini görmek seni mutlu ediyor. Bugün koşuşturmalı geçebilir. Çeşitli evrak işleri ile ilgili düzenlemeler yapabilirsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin hayatınıza yön verdiği bir gün olabilir. Kendinize neyi yaşamak istiyorsanız onu çekmeniz kadar sizin de kendinizi buna doğru itmeniz gerektiğini unutmayın. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz noktalarda sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı diğer konularda da güçlü ve olması gerekenin kararını çekinmeden alabileceksiniz. Yalnızlık size kendinizi korumayı öğreterek iyi gelebilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni haftaya odaklanmak önceliğin olabilir bugün. Aynı haftanın başında olduğu gibi bugün de yeni bir plan ve program çıkarmak isteyebilirsin. Bu dikkatli ve planlı tavırlar sana çok daha fazla şey kazandırabilir. Bunu unutmamanda fayda var.

26 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı, oyuncu bir ruh halindesiniz ancak günün algılarınızı geçici olarak örtmesi nedeniyle bazı yeniden ayarlamalar gerektirebilir. Bir görevi bitirmek için gereken zamanı veya kaynakları yanlış değerlendirmiş olabilirsiniz ve hızlıca karar vermek kolay değildir ancak bunun iyi bir nedeni olabilir. Şimdi her şeyi net bir şekilde görmek zor olabilir. Mali konular da dikkat gerektirir ve şimdilik borç vermekten veya almaktan kaçınmak en iyisidir. Para konusunda bir yanlış anlaşılma olabilir. Yaratıcı faaliyetler, pratik olanlardan çok daha başarılı olabilir ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. Bugünlerde mali durumunuz, yetenekleriniz ve kaynaklarınız konusunda daha objektif olsanız da bugün netlikten yoksun olabilirsiniz. Başkalarının taleplerinin, laf kalabalığının ya da şikâyetlerin sizi tüketmesine izin vermeyin. Her şeyi adım adım ele almak rahatlatıcı olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kişisel cazibeniz olumlu bir şekilde artarken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Kişiselliğinizin olumlu gelişmesini arzuluyorsunuz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, gündelik rutinler, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Aile içinde ani sorunlar, ev değişikliği kararı gibi durumlar gerçekleşebilir. Bel bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanıza rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 08" R
Ay
İkizler
08° 48' 59" R
Merkür
Başak
23° 57' 09" R
Venüs
Terazi
29° 56' 30" R
Mars
Yengeç
10° 34' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 20"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>