Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürpriz Gelişmeler Yaşanabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda güzel bir sürpriz yaşayabilirsin. Görüştüğün insanların seni yeteri kadar mutlu etmediğini düşündüğün bir anda ilgini çeken bir insan olabilir. O yüzden kendi duygularını dikkatle gözlemlemelisin bugün.

Atacağınız adımları uzun düşünmelerden sonra hareketlendiriyorsunuz. Bu özelliğiniz bugünlerde oldukça yararınıza olabilir. Ertelediğiniz konuların bir kısmını kotarmış olmanız, vakti geldiğinde daha az emek harcamanızı sağlayacak.

Bugün maddi konularda hızlı gelişmeler ve değişimler yaşayabilirsin. İçinde bulunduğun şartlarda yaşanacak gelişmeler kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Parasal konulara daha olumlu bakacaksın bugün.

Kendini iyi ve enerjik hissedeceksin bugün. Birden fazla işle ilgilenebilecek bir fiziksel enerjin olacak. Bu güzel enerjiyi egzersiz gibi konularda da kullanman sağlık açısından daha iyi hissetmene vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adım atmak, harekete geçmek ve güzel şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bazı konulardaki gerginliğini üstünden atmak için daha fazla hareket etmen gerekecek. Eyleme geçtikçe güzel sonuçlar alabileceksin bugün.

23 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda aktif olduğunuz bir gün olacak. Yeni bir kişiyle tanışma durumunuz söz konusu olabilir. Aşk hayatınızın hareketlenmeye başladığını fark edeceksiniz. Duygusal anlamda kontrolü bırakmak için aceleci davranmayın. Bazı durumları derinlemesine değerlendirmelisiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini kullanmak için doğru zamanı bekliyorsun. Yapacağın finansal yatırımları hızlıca gözden geçiriyorsun. Beklemediğin bazı gelişmeler seni aceleci olman konusunda zorlayabilir. Kariyerinde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ailenle bir arada olmak sana güç veriyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan tanışacağın yeni bir heyecanlanmana neden olabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para transferleri, alacak verecek işlemleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemelerinizi hafifletmek diğer sorumluluklarınıza daha çok zaman ayırmanıza yardımcı olacaktır. Beklentilerinizi ve hamlelerinizi uygulamaya koyarken aceleci olmak size olumsuz geri dönüşler getirebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmemeniz gereken süreç devam ediyor. Partneriniz istikrarlı bir şekilde ilişkiyi bir adım ileri götürmek isteyebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilere öncelik vermen gerekebilir bugün. Sevdiğin kişiyle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Eğer hayatında bir aşk konusu yoksa, bugün bu durumda değişimler yaşanabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içsel ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize yönelmek için kendinizi motive hissedebilirsiniz. Duyularınız güçlü ve fazla mesai yapıyor olabilir. Yine de bugün bir ev veya aile meselesiyle ilgili olarak kendinizi daha rahat bir konumda bulabilirsiniz ve bu tatmin edicidir. Daha önce sinir bozucu olan durumlar, yaratıcı ve dinamik bir yaklaşımla çözüm bulabilir. Hayal kırıklığını şimdi serbest bırakmanız gerekebilir ve bunu yapmak için büyük bir enerji sizinle. Bu gergin havayı temizlemek sizi büyümeye doğru itebilir. Aile meseleleri, geçmiş meseleler ve öfke ya da küskünlükle nasıl başa çıkacağınız konusunda daha iyi bir anlayışa ve olgun bir bakış açısına ulaşmak için iyi bir gün olabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı giderme ihtiyacı içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasından rahatsız olabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün tatil, aşk, çocuk, flört konuları gündeminize gelebilir. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla, yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alarak, yeni formüller üreteceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve kendinizi daha huzurlu hissetmenin keyfini yaşayacaksınız.

23 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>