Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keşif Yolları Arıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sorun yaşanabilir. Daha dengeli adımlar atmak için uygun zamanda olduğunuzu da unutmayın. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Meslek hayatınıza vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizden gelecek tavsiyeler size bazı yollar gösterebilir. Huzursuz hissettiğiniz için mantıklı düşünmekte zorlandığınızda işlerin daha kötü olduğunu düşünebilirsiniz. Ama her zaman bir çıkışınız vardır; bugün o çıkışlardan birini bulabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu olarak, duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde biraz daha sabır ve anlayış göstermeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etmek için daha aktif bir rol oynamanız gerekebilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı bir şekilde hedeflerinize odaklanmanız başarı getirebilir. Maddi konularla ilgili ise harcamalarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Sağlığınıza özen göstererek, beslenme düzeninize dikkat etmenizde de yarar var. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi keşfetmeniz için farklı yollar arıyorsunuz. Arkadaşınızla sohbet ederken sizi üzecek bir olayı öğrenebilirsiniz. Uzun süre bu olayın etkisinden çıkamayacaksınız. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, aşkta yaralarınızı sarmaya başlıyorsunuz. Hayatınıza girecek olan kişi sizi bir hayli heyecanlandıracak.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sakinleştirmenin en güzel yolu, iyi hissettiren insanlarla bir araya gelmektir. Bugün bir mola verin ve unuttuğunuz, ertelediğiniz duygulara yer açın. Hayatınıza her zaman bir katkı sağlamak istiyorsanız bunun için en iyi zeminin dingin ve iyiye çalışan bir zihin olduğunu unutmamalısınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ya da evle ilgili daha fazla çaba sarfetmek gerekebilir. Bugün biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların beklentilerini karşılamaktan uzak düşmeniz talepkarlığı arttırsa da sakince ve karakterinizin izin verdiği ölçüde yaşamayı tercih edebilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyaç duyduğun yardıma ulaşman mümkün olabilir bu aralar. Yanındaki insanlar sana yardımcı olmak için daha istekli olabilir hatta bugün. Onların sayesinde işlerini daha kolay bitirmek, gelecek ile ilgili daha farklı planlar yapmanı da kolaylaştırabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bir ilişki aracılığıyla kendi gizli yönlerinizi keşfedebilir ve bu iç görülerle kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. İnsanlar da size daha kolay güvenirler. Şimdi duygularınızı ve kişisel yaşamınızı yönetmek için harika bir konumdasınız. Daha ağır konulara rasyonel ve hafif bir yaklaşım, duygularınızı anlamanıza ve başkalarıyla anlaşmaya varmanıza yardımcı olabilir. Para ve sevgi söz konusu olduğunda spontan olmaktan ziyade stratejik ve gözlemci olursunuz. Bu dönem, ihtiyacınız olan desteği çekmek veya başkalarıyla veya kendinizle olan ilişkinizde özel hayatınızdan özellikle keyif almak için en iyi dönemlerden biridir. Karmaşık güç dinamiklerinden kaynaklanan duygusal sorunları, finansal sorunları ve mücadeleleri çözme veya çözme şansını yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda aniden gelişecek olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile kavramı ön planda olabilir ve tartışma yaşayabilirsiniz. Ancak finans alanında fırsatlarınız var. Harika bir gün dilerim.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>