Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerini Saklıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Romantik düşünceler, aşk ve ilişki konularındaki fikirler gününü meşgul edebilir. Bu konularda daha açık olacağın bir gün. Sevdiğin kişiyle daha keyifli bir gün geçirmen ve mutlu olman olası.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Maddi konularda daha iyimser olmak isteyebilirsin. Yapmak istediğin harcamalar seni heyecanlandırabilir. Ancak dikkatli davranmalı ve geleceği düşünerek hareket etmelisin bugün.

Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için ihtiyacın olan şey biraz zaman olabilir. Hayatında bazı şeylere yer açmak ve daha dikkatli egzersizlere odaklanmak için biraz zaman gerekebilir. Yeni başladığın diyet programına uyum sağlamak için de bu zamanı kullanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ortamı değiştirme fikri seni sarabilir. Yeni bir ortama girme, ev konularında farklılıklar düşünme seni biraz oyalayacak bugün. Eğer yeni bir eve çıkmak istiyorsan bugün daha fazla enerji verebilirsin bu konuya.

30 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin ailenin üzerine düşmeye başlıyorsun. Onlarla arandaki bağı güçlendirmek senin için önemli oluyor. Ailene karşı göstereceğin ilgi memnuniyet ile karşılanabilir. Düşüncelerin belli bir olgunluğa erişmeden açıklama taraftarı değilsin. Bu konuda ketum davranıyorsun. Fikirlerin konusunda özgünsün kimseden esinlenmiyorsun.

30 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda neyin mutlu ettiğini anladığınızda bunu karşı tarafa göstermek isteyebilirsiniz. Lafı dolandırmak ya da gereksiz detaylarla zaman kaybetmek yerine açık olmayı tercih etmelisiniz. Duyguları net olanın yaşayacakları ve alacağı karşılık da net olacaktır.

30 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki değişken koşullar sizi zorlayabilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç gün içerisinde yaşayacağınız bazı sorun ve umutsuzluklar geçici olarak hayatınızda olduğu için çıkacak ve eski ruh neşenize döneceksiniz.

30 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek ile ilgili planlarını gözden geçirmek isteyebilirsin bugün. Mevcut imkanların hakkında bir değerlendirme yapmak gelecek ile ilgili atmayı düşündüğün adımların daha makul olmasını sağlayabilirsin. Daha mantıklı hareket edebilirsin.

30 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde, bilhassa aşkta, bildik durumlara, insanlara ve duygulara yüksek bir değer veriyorsunuz. Eski ilişkileri, özellikle rahat olanları çokça anıyor olabilirsiniz. Bugün eski kalıpları umutsuzca tekrarlamak yerine sevdiklerinize ve aile hayatınıza yeni, yaratıcı, büyüme odaklı şekillerde yaklaşabilirsiniz. Bir ilişkiyi düzeltmeniz veya geçmişteki bir sorunu daha iyi anlamanız gerekiyorsa, bunu yapmak için özellikle güçlü bir zaman. Gün ilerledikçe ayrıntılara olan bakışınız güçleniyor. Olumlu yorumlar, elinizden gelenin en iyisini yapmak için motivasyonunuzu, güveninizi ve coşkunuzu besleyebilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

30 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

30 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık, evlilik veya mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ani kararlar alabilirsiniz. Aile içinde sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılaştığınız değişimler artık toplum genelindededir. Rahatlıkla kabul ettiğiniz fikir ve düşünce sistemleri aniden değişebilir. Yeni bir dünyaya uyum için hazır olun. Bu değişiklikleri istediğiniz gibi olmayabilir, ama bunları kabul etmezseniz şikayetlenmeyin. Değişim hayatın bir parçasıdır.

30 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>