Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Finansal Olarak Güçleniyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda iyimser düşüncelere sahipsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma şansınız var. Duygularınızı daha net ifade etmeli ve detaylara gereken önem vermelisiniz.

Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalı. Çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Verimli bir süreçten geçiyorsunuz ve bunu mutlaka değerlendirmelisiniz.

Finansal anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissetseniz de üstesinden gelebilirsiniz. Maddi koşulları uygunluk göstermeyi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel görüntünüzde beğenmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizin, ilişkilerinizin, bulunduğunuz yerlerin durumuna göre hareket etmek kendi durumunuzu unutmanıza neden olabilir. Bugün hatırlayın ve sadece görüntü olarak sıhhi olarak da iyi hissedeceğiniz bir düzen için hazırlık yapın.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bu Pazartesi, duygusal zekanızın ve ilişkilerinizin odak noktası olacak. Sevdiklerinizle daha derin bir bağ kurmak, empati yapmak ve ilişkilerde sorunları çözmek için harika bir zaman olabilir. Sabır ve anlayış, yakın ilişkilerinizi daha da güçlendirebilir. Ayrıca, sanatsal veya yaratıcı bir etkinliğe katılarak, duygusal ifadenizi desteklemek için keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendinizi eskisinden daha güçlü hissediyorsunuz. Bu durum harcamalarınızı planlamanızdan kaynaklanıyor olabilir. İlk tanıştığınız kişiler sizin soğuk biri olduğunuzu düşünebilir. Sizi tanımaya başladıkça bu fikirlerinin değişmesi uzun sürmeyecek. Fazla kilolarınız artık sizi rahatsız etmeye başlıyor. Yeme içme rutininizi düzenlemek isteyeceksiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bildiklerinizi paylaşmak hemortamınızda hem de sosyal alanlarda size bir fark attırabilir. Donanımlı biri olduğunuz kadar insan odaklı ilerleyebiliyor olmanız, size olan bakış açısını değiştirebilir. Özellikle üstlerinizden gelecek geri dönüşler bazı konumları değiştirmenize yardımcı olabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akışta kalın.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aile ilişkileri ve partner ilişkinizle alakalı kaygılar gündeme gelebilir. Bu kaygılar etrafınızda sizi kıskanan kişilerin nazarı etkisi ile de olabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın hakkında daha gerçekçi kararlar almaya başladıkça etrafındaki insanların sana nasıl garip baktığını görmeye de başlayabilirsin. Çevrendeki insanların kendi gündemleri ve inanışları oldukça ve onlarla uyum sağlamadığını gördükçe sana farklı davranmaya devam edebilirler.

4 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sakin ve dengeli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak ve rahatlamak için zaman ayırmanız önemlidir. Bugün,veya finansal konularda istikrarlı ve pratik adımlar atabilirsiniz. Maddi güvenliğinizi ve geleceğinizi düşünmek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, sağlık ve beslenme konularına da dikkat etmek için uygun bir zamandır. İlişkilerde ise, sevdiklerinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Empati kurarak karşılıklı iletişimi güçlendirebilirsiniz. Bugün içsel gücünüzü keşfetmek ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar bulabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün güne enerjik başlıyorsunuz. Aşk, tatil, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Olaylar karşısında daha sakin davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler üzerinizde baskı yaratabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>