Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha hassas yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Tüm değerlerinizi yeniden gözden geçirme şansınız da var. İç dünyanızdaki olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. En kısa zaman içerisinde de birlikteliğinize yönelmelisiniz.

Kendinizi sorunlarla mücadele ederken yalnız hissedebilirsiniz. Süreç ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ve bu da başarıya adım adım yaklaşabileceğiniz anlamına gelmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bildiğiniz doğrular üzerinde hareket ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak yeterli motivasyonu bulamadığınızda işlerin zorlaştığını düşünebilirsiniz. Bu zorluğu aşmak adına hayatınıza farklı gündemler getirmeniz gerekebilir. İletişim ve yolculuk trafiğinin fazla olacağı bir şeylerle ilgilenmek size aradığınız, ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu tüm kanallardan verebilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konular ön planda olabilir ve parasal konularla ilgili dikkatlice düşünmeniz gerekebilir. Gelir-gider dengenizi gözden geçirmek ve tasarruf etmek için fırsatlar yaratmak önemlidir. Ayrıca, kararlarınızı dikkatlice düşünerek hareket etmenizde yarar var. Özellikle kariyer açısından, sabırlı ve disiplinli olmak, büyük gelişmeler sağlayabilir. Kişisel hedeflerinize odaklanmak ve sabırlı bir şekilde ilerlemek size başarı getirebilir. İlişkilerde ise, sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için vakit ayırabilir ve onlara destek olabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabalarının karşılığını alamadığını düşünüyor olabilirsin. Çevrendeki insanları mutlu etmek için verdiğin mücadelelerden yorulduğunu fark edeceksin. Önce “ben” demeyi öğreniyorsun. Kendi işini kurma planları yapanlardansan, güvendiğin kişilerle ortaklı yol alma konusunda bir süreç başlatabilirsin. İhmal ettiğin akrabalarını aramanda fayda var.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kadınların hayatınız üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Sizi manipüle eden, farklı hissetmenize neden olan birilerinin olduğuna ikna olursanız burada yaşadığınız kayıpları azaltabilirsiniz. Bugün kendinizden şüphe etmediğiniz yerlerde bulunmayı deneyin. 

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Sportif faaliyetler rahatlamanıza neden olabilir. Gün içindeki ani değişiklikleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşanacaklara direnmek daha çok stresle karşı karşıya olmanıza neden olabilir. Duygusal açıdan isteklerinize olumlu yanıtlar alabilir, aşkta şanslı olabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı hareketler ne noktada agresiflik olarak algılanıyor? Bugün bu soruya bir cevap arayabilirsin. Neden başkasının yaptığı girişkenlikken senin yaptığın hadsizlik oluyor? Buna karar veren kim? Neden yargılanan sensin? Bir düşünmelisin bence.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bir şeyler paylaşmak veya yoğun aktivitelerden keyif almak için genellikle iyi enerji seninle. Nitekim bugünün erken saatlerinde, başkalarının özgürlüğünüze müdahale ettiği hissine kapıldığınız için kendinizle ilgili bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bir ilişkide sınırlar konusunda kafa karışıklığı öne çıkabilir. Sevgi bir an yoğun bir an sığ olabilir. İstediğiniz şeyin peşinden gitmek ya da bekleyip doğal olarak size gelip gelmeyeceğini görmek bugün bir ikilem olabilir. Yine de gün ilerledikçe hem detayları hem de büyük resmi görebilmeniz için güzel bir enerji yanınızda. Hayatınızda normalde gözden kaçırdığınız ancak ekstra dikkat gerektiren alanlara uyum sağlamak için mükemmel durumdasınız.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olayların istediğiniz şekilde geliştiği, hareketli anlara sahip bir süreç yaşayacaksınız. Aile içi sorunlar olarak herkesin yaşadığı, vahim olmayan bir gelişme arz eden durumu abartma eğilimi içinde olmayın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının paraları yeterli olmaz. Bu durum senin için sıkıntılıdır. Kazanmak için çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları geliyor, merak etme. Para sana bolluk ve bereketiyle akacak. Onu her alanda kendine çekmek için biraz meditasyon yapmalısın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün seyahat, eğitim, yakın çevrenize odaklanabilirsiniz. Şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazen kolay kandırılıyorsunuz. Mesleğinizi ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda fayda var. Konuyu anlayıp dinlemeden, fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi hataya düşürebilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>