Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Teklif Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Duygusal olarak daha yoğun hissediyorsunuz ve bu da kıskançlık sergilemenize neden olabilir. Daha anlaşılabilir ve anlayışlı adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Moralinizi biraz daha yüksek tutmaya çalışın. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Başarıya ulaşma konusunda kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Dengeleri zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik kararlar almak için aceleci davranabilirsiniz. Bir geç kalmışlık hissinde olmak size hata yaptırabilir. Her şeyin zamanla, mantıkla ve çabayla oluştuğunu unutmamalısınız. Doğrudan yana olun.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sakin ve huzurlu bir gün geçireceksin. Etrafındaki insanlarla uyum içinde olacak ve yakın ilişkilerin güçlenecek. Kendine zaman ayırmak ve günlük rutininden uzaklaşmak için iyi bir gün olabilir. İçindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak için fırsatlar bulabilirsin. İş hayatınla ilgili planlarını gözden geçirme ve yeni projeler üzerinde çalışma zamanı. Aşk hayatında ise partnerinle aranızdaki iletişim güçlenecek ve duygusal bir yakınlaşma yaşanabilir. Kendine güven ve istikrar yaratmak için içsel çalışmalara odaklanabilirsin. Sağlığınla ilgili küçük sorunlar varsa dikkate almalı ve gerektiği şekilde ilgilenmelisin.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal konularda planlama yapmak isteyebilirsin. Kişisel ihtiyaçlarını gözden geçiriyorsun. İş arayan bir Boğa burcuysan, yakın bir arkadaşından teklif alabilirsin. Sosyal medya hesabında aktif olabilir, dikkat çekici paylaşımlarda bulunabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabandan şaşırtıcı bir haber alabilirsin.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesaplarla ilgilenebilirsiniz. Dengeyi tutturamadığınızı düşündüğünüzde ortaklarınızdan ya da bir uzmandan destek almanız daha akıllıca olacaktır. Bazen yorgunluk ve üzüntüye sebep olan şeyler, gözünüzün önündeki gerçekleri görmenize engel olabilir; buna müsaade etmemelisiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade etmeniz önem kazanabilir. Çocuklarınızla ilgili işlerde fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla hırslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda vermiş olduğunuz sözleri tam anlamı ile yerine getirmek için var gücünüzle çabalıyorsunuz. Oysa ki partneriniz bir hayli sabırsız.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi meselelerle daha fazla uğraşabilirsin bugün. Hatta canını sıkan bazı konularla yüzleşmek durumunda da kalabilirsin. Ancak bugün bu konulara odaklanmak, daha sonradan sana rahat etme fırsatı verebilir. O yüzden bir şeyleri ertelememen en iyisi.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi yanınızda sevdiğiniz biriyle dünyaya meydan okumaya teşvik ederken buna hazırsınız. Gün, artan romantik hislerin yanı sıra platonik ve profesyonel ilişkileri de geliştirebilir. Özellikle sosyal ağınızı genişletmek istiyorsanız buiçin tam olarak doğru kişiyi bulmanıza kesinlikle yardımcı olabilir. Ayrıca şimdi hayatın hızla normalden çok daha yumuşak bir gidişata geçmesi mümkün. İnsanlar, muhtemelen anlaşmaya ve uzlaşmaya istekli olacaklardır. Bu sıralar başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz konularda müthiş bir ilerleme kaydedebilirsiniz çünkü herkes ortak bir amaç için birlikte çalışmaya daha yatkın olacaktır.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklımdakileri güvenle ifade edersen profesyonel tavsiyeler alabilirsin. Zihinsel ve duygusal düşüncelerini lütfen dengele. Parlak, tarafsız, profesyonel ve diplomatik olmalısın bugün. Para sana bollukla akıyor.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, eğlence veya çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güçlü destekler alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahip olma isteğiniz sevgilinizi çıldırtıyor. Onun sizden ayrı bir hayatı olduğunu unutmayın. Sahiplenilme duygusu aşırıya kaçmadığı durumlarda karşı taraf için beğenilmek gibi güzel bir duygudur, fakat siz onu boğarak sizden kaçmasına neden oluyorsunuz. İş yerinizde yeteneklerinize oldukça güveneceğiniz ve çalışmalarınızı bu doğrultuda yürütmek isteyeceğiniz bir dönem. Maaşınızdaki artış hayat standardınızı yükseltirken aldığınız primle de borçlarınızın büyük bir kısmını kapayacaksınız

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>