Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keyifli Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumu tamamen lehinize çevirmenin yollarını aramalısınız. Mantıklı davranışlar ortaya koyduğunuz takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. İlişkinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın.

Arzularınızı ve isteklerinizi kontrol altına almaya çalışmalısınız. Genel olarak olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bu da başarıya adım adım yaklaşabileceğiniz anlamına gelmekte. Kontrolü elinizde bulundurduğunuz sürece herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Gelir kollarınız üzerinde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Mümkün olanlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Fırsatları mutlaka değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her yerde ve her koşulda iyi hissedebilmek için, yerleri ve koşulları değil kendinizi iyileştirmeye odaklanmalısınız. Evinizde vakit geçirirken, düzenlemeler yaparken buna göre hareket edin. Hayatınızı ve aile ilişkilerinizi kolaylaştıran seçimler yapmalısınız.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgili bazı önemli kararlar alman gerekebilir. Paranı iyi değerlendirmek için fırsatları takip etmeli ve doğru yatırım kararları almalısın. Aynı zamanda ilişkilerinde de dengeleri sağlamak konusunda dikkatli olmalısın. Sevdiklerinin duygusal ihtiyaçlarına önem vermek ve onları anlamaya çalışmak ilişkilerindeki uyumu artırabilir. Enerjik bir gün geçirmek için ruhunu besleyecek aktivitelere zaman ayırmalısın. İyi bir dinlenme ve kendine zaman ayırma fırsatı bulabilirsin.

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olabilir, ancak gün ilerledikçe rahatlamaya ve sakinleşmeye odaklanmalısınız. Bugün, doğayla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Boğa burcuysanız yılın son gününü ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Keyifli bir akşam sizi bekliyor olacak.

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her yerde ve her koşulda iyi hissedebilmek için, yerleri ve koşulları değil kendinizi iyileştirmeye odaklanmalısınız. Evinizde vakit geçirirken, düzenlemeler yaparken buna göre hareket edin. Hayatınızı ve aile ilişkilerinizi kolaylaştıran seçimler yapmalısınız.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatın güzel yönlerine zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmakta keyif getiriyor.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi duygusal olarak eksik hissedebilirsiniz. Emin olmadığınız konular ya da kendinizi güvensiz hissettiğiniz alanlar su yüzüne çıkabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle ilgili bir sorun yaşanabilir bugün ve bu sorunu çözmek için ailenle bir arada durmak gerekebilir o yüzden. Fikir ayrılıklarını geçici bir süre için görmezden gelmek iyi bir karar olabilir. Bugün uzlaşmacı olmanda fayda var.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün çeşitli şekillerde yeni bir başlangıç ​​yapmak veya duygusal gelişime odaklanmak ilgili olabilir. Bir sorunu veya gizemi çözebilir ve önemli bir gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Planlar hazırlayabilirsiniz ve zorlukların üstesinden gelmeye hazırsınız. Bir ilişkinin iç işleyişine dair daha iyi bir anlayış olabilir. Kendinizi benzersiz bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir enerji yanınızda; çekiciliğiniz şu anda özellikle güçlü. Kusurlardaki güzelliği görebilirsiniz ve bunun sonucunda özel dünyanız genişleyebilir. Bugün ilerleyen saatlerde başkaları sizinle aynı fikirde olmayabilir ama bunun ne önemi var?

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın konumu başarınızı ortaya çıkaracak şartlar yaratıyor. Yaptığınız her işte yeteneğinizi ortaya seriyorsunuz. Enerjiye yüksek. Pozitif yaklaşımınız ve paylaşmanız gereken konular size olumlu bir şekilde geri dönüyor.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, eğlence veya çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hızlandırmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>