Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İş Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha aktif yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteliğinizden yana sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz.

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Mesleki anlamda biraz daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için bir şeyler yapmak isterken hangi yönde ilerleyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bunun sizi düşürmesine ya da durağanlaştırmasına müsaade etmemelisiniz. Zorlandığınız anlarda yaşadıklarınıza, yeteneklerinize ve bugüne kadar küçük ya da büyük neler yapabildiklerinize bakarak gerekliliklerinizi fark edebilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkilerinizde denge kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek, iletişimi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat gereksiz tartışmalardan kaçınmalı ve anlayışlı davranmalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün derin bir nefes alabilirsiniz çünkü duygularınızı karıştıran Venüs retrosu bitiyor. Kariyer hayatınızda projeleriniz hız kazanıyor. İşlerinizi belli bir düzene oturttuğunuz zaman daha hızlı ilerleyeceksiniz. İşlerinizdeki başarılarınızla ailenizde gurur duyuyor. Akşamüzeri yürüyüşe çıkmak size iyi gelecek.

5 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatla inatlaşmamanın bir karşılığı olarak hayal ettiklerinizden daha iyisiyle karşılaşmış olabilirsiniz. Buna karşı memnuniyetinizi gördüğünüzde ve kabullendiğinizde bir şeyler isteme şekliniz ve istekleriniz de değişebilir. Bugün bu konuda bir değerlendirmeye giderek eksiklerinizi bulabilir ve kendinizi güncelleyebilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

5 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal yaşantınızda uzun yollar yapmaya ve yenilikleri hayatınıza almaya niyet edebilirsiniz. Maddi manevi her alanda bereketiniz artacak.

5 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşka ve romantizme olan bakışın çok daha kuvvetlenebilir. Eğer hayatında birisi varsa aranızda çok daha keyifli etkileşimler olabilir. Birbirinizi çok daha iyi anlayıp önceliği ilişkinize verebilir, çok daha mutlu olabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal açıdan biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak ve dengeyi sağlamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde daha hassas olmanız önemlidir çünkü yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. İş veya kariyerle ilgili konularda önemli adımlar atmak için uygun bir gün olmayabilir. Bunun yerine, içsel yolculuğunuza zaman ayırmak, kendi ihtiyaçlarınızı anlamak ve duygusal dengeyi sağlamak için fırsatlar yaratmak için daha uygun olabilir. Kendinizi önemseyin ve sakinleştirici faaliyetlerle ilgilenin.

5 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmeye borçlusunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

5 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

5 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeli ve elinizden geleni yapmalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

5 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>