Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularınız Mantığınızın Önüne Geçiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimin sana istediğin sonuçları vermeyeceğini düşünebilirsin. Bazı konuları kafanda yaşamak yerine iletişime dökmek daha iyi olabilir. Karşındaki insan seni aşk konularında şaşırtabilir.

İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor. Aynı meslekten arkadaşlarınıza bunu duyuracak ve birkaç gün içinde yanıtlar alabileceksiniz.

Bugün enerjin yüksek olacak. Para ile alakalı konularda fikirlerini daha rahat paylaşabileceksin. Etrafındaki insanlarla daha iyi anlaşman ilerisi için daha güzel maddi gelişmeleri kapına getirebilir.

Derin nefes egzersizleri ve esneme hareketleri kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Yoğun ve ağır egzersizler yerine bugün nefesine odaklanman gerekebilir. Kaslarını rahatlatmak ve daha rahat nefes almak için esneme hareketlerine özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile daha iyi anlaşabileceğin bir gündesin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni insanlarla aranda güzel ve keyifli iletişimler olabilir. Etrafındaki insanların etkisine kendini açacağın bir gündesin.

1 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün seyahat etmek veya uzak yerlere gitmek için bir istek hissedebilirsiniz. Farklı kültürleri keşfetmek veya yeni deneyimler yaşamak sizi mutlu edebilir. Ancak, maddi durumunuzu da göz önünde bulundurmanız önemlidir.

1 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınıza Ne Kadar Prangalar Vurmaya Çalışsanız Da Bugün Duygularınıza Söz Geçirmekte Zorlanabilirsiniz. Sanki Hayatınızda Sürekli Aynı Şeyleri Yaşayıp Duruyormuş Gibi Hissedebilirsiniz. Yaşamınıza Renk Katıp Farklı Bir Perspektiften Hayata Bakmak İstiyorsunuz. Bunun İçinde Atacağınız Adımlardan Hiç Korkmuyorsunuz. Bugün Dolunay Günü Ve Etrafınızdaki Objelerden, Fazla Eşyalardan Kurtulmak İçin Mini Bir Temizlik Yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olumsuz tecrübeleri aklınızda ve hayatınızda tutmayı bırakmalısınız. Yaşanan yaşandı ve bitti, siz de bitirmelisiniz. Güncel konularla hayatınıza devam etmeniz zihninizi bu tuzaktan koruyabilir.

1 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

1 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınızda iç içe bulunduğunuz konular geçmişe göre değişkenlik gösterebilir ancak çoğu zaman bu değişkenlik sizin hayrınıza olacak.

1 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler peşinde koşmak adına kendin için daha fazla özgürlük isteyebilirsin. Düşünce şeklini değiştirmek kendini daha serbest bırakmana yardımcı olabilir mesela. Daha özgür düşündükçe gelişmeye ve yeniliğe kendini daha da açabilirsin.

1 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kendinizi kısıtlanmış hissediyorsanız, eski kalıpları tekrarlamaktan kaçınmak en iyisi olabilir. Ayrıca, özellikle aile ile olan ilişkilerde şüpheli ve hatta muhtemelen kontrol edici bir tavır olup olmadığına dikkat edin. Hayatınızdaki daha küçük sorunları gereğinden fazla düşünerek asıl noktaları gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Kıskançlıklar veya içerlemeler bugün sıkça yaşanıyor olsa da onları kabul edip anlamayı veya sizi kontrol etmelerine izin vermemeyi seçebilirsiniz. Sizi geçmiş olayları hatırlamaya iten anılar ortaya çıkabilir. Neyse ki, evinizi veya özel hayatınızı idare etmek için son derece yaratıcı fikirlere ulaşmanız muhtemeldir. Diğerleri, dinamizminiz ve açık sözlü yaklaşımınız için size hayran kalır.

1 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

1 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınızda bazı belirsizlikler belirli hale geliyor ama bu durum sizi biraz sarsabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmayı bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Sıkıntıya gelemiyor ve kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kişisel rahatlığınız çok önemli olmasına rağmen, çevrenizin duygularını ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>