Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hareketli Günlerden Geçiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle güzel muhabbetler yapabileceğin bir gündesin. Eğer hayatında kimse yoksa, yeni bir insan ile tanışabilir ve bu sohbetleri onunla yapabilirsin. Aşkta güzel etkiler seni bekliyor bugün.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Maddi konulardaki fikirlerini kendine saklamalı ve işine odaklanmalısın bugün. Parasal konularda güzel gelişmeler yakalaman olası. Ancak bu gelişmeleri kendine saklamak daha doğru olacak.

Hijyen konularına özen göstermen gerekebilir bugün. Kullandığın cihazların, oturduğun koltuğun ve içinde bulunduğun ortamın genel temizliği, gereksiz hastalıklara yakalanmanı engelleyecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeylere başlamak için güzel bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak ve dikkatini bu yeni konulara vermek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri ertelememeli ve eyleme geçmelisin bugün.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün gelirler ve harcamalar alanında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Paranızı yönetmekte daha disiplinli davranmanız önemli olacak. Ayrıca, evde veya aile ilişkilerinde bazı zorluklar yaşanabilir, sabırlı ve anlayışlı olmanız önemli.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz ne kadar sakinlikten keyif alsanız da hareketli günlerin sizi bırakmaya pek niyeti yok. Bu durum sizin hem bedensel hem de ruhsal olarak yorulmanıza yol açabilir. Bu koşuşturmada karşınıza çıkacak pürüzlerin sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. Evli Boğa burcuysanız, eşinizin işindeki başarılar sizi gururlandıracak. Küçük hediyeler alarak eşinizi mutlu edebilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işlemleri, satın almalar bugün tüm zamanınızı doldurabilir. Kendiniz ve aileniz için en iyisini bulmak adına çaba göstermek sizi motive edecektir. Rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamanın ödülünü, bunu sürdürebileceğiniz konuların farkında olarak alabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni olanakların öne çıkması ile harekete geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz gruplarda son derece yenilikçi ve organize edici yanlarınızla hareket edeceksiniz. Dostluklar adına paylaşımlarınızı önemsemeniz gereken gelişmeler de var. Etkinliğinizi göstermek adına pratik yanlarınızı öne çıkaracaksınız. Ancak başkalarının beklentilerine açık olmanız gerek.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin sizlerle olan etkileşimlerinin başarıyla ilerlediğini görmek sizleri epey rahatlatabilir. Daha özgüvenli ve ilgili adımları işinizde atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini öğrenmeye daha da açabilirsin bugün. Öğrenmek için yeni şeylerin peşinden gitmek seni yormayacak çünkü. Zihnini farklı şeylere açmak ve yeni konulara zaman tanımak sana çok daha iyi gelebilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün doğru bilgi, proje veya ilhamla bağlantı kurmak için harika bir durumdasınız. Kendinizi hoş bir şekilde hedeflerinize adayabilir, sizi içine çeken ve sizi meşgul eden bir işe dalabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla anlam katan şeyler öğreniyor olabilirsiniz ve bu ufak tefek şeyler en sıradan sohbetlerden gelebilir. Yeni bir şeyler öğrenme ve beceri geliştirme yoluyla kendi kendine hakim olma duygusu hissedebilirsiniz ve kişisel ilgi alanlarınıza veya çalışmalarınıza daha fazla dikkat ve önem vermeniz iyi bir fikirdir. Değerli bir şeye katkıda bulunma veya uzmanlaşma ve bir konuyu daha derinlemesine öğrenme arzusu güçlü ve motive edici olabilir. Söylediklerinizle ya da yaptıklarınızla kendinizi ifade etme konusunda daha cesursunuz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Kendinize sorduğunuz sorular çok önemli, unutmayın. Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Bugünlerde çevrenizden, eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla göreceksiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Aşk, çocuk, eğlence veya tatil konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle güzel paslaşmalar içindesiniz. Bazı olaylar karşısında önlem almayı hiç düşünmeden olaylara kolay bir şekilde sahip çıkabiliyorsunuz. Bugün, düşüncelerinden ödün vermeyen, her konuda fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeye çalışan bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 25" R
Ay
İkizler
00° 44' 52" R
Merkür
Başak
22° 53' 11" R
Venüs
Terazi
29° 14' 31" R
Mars
Yengeç
10° 15' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 17"
Satürn
Balık
14° 57' 06"
Uranüs
Boğa
27° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 28' 27"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 56"
Lilith
Terazi
09° 25' 31"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>