Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatını Dengeliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha da iyiye gidebilir. Doğru zamanlama ile tüm sorunların da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli ettiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleğinizle alakalı tüm gelişmeleri daha yakından takip etmelisiniz. Umursamaz davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışmalısınız.

Finansal olarak ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Elde edecek olduğunuz finansal güçten doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik ilişkileriniz çevresel faktörlerin etkisi altında kalabilir. İki dinamiği birbirinden ayırmalı, yerine ve zamanına göre hayatınızdaki konuları planlamalısınız. Yaratıcılığınızı ve kişisel zevklerinizi paylaşırken, başkalarının beklentilerini göz önünde bulundurmanız gerekebilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün finansal konularda daha temkinli olabilirsiniz. Parasal harcamalarınızı gözden geçirmek ve tasarruf yapmak için fırsatlar aramak önemli olabilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Karşınızdaki insanların duygularına daha fazla önem vererek iletişimi güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan Boğa burcuysan, kendine ve karşındaki kişiye daha fazla haksızlık etmek istemeyeceksin. Yakın zaman ayrılık kararı alabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, uzun zamandırhayatının yoğunluğundan ailene yeteri kadar vakit ayıramadığını fark edebilirsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız ekonomik sorunlar özgürleşmeniz ve toparlanmanız için bir fırsat olabilir. Fikirlere bağlı kalmak yerine uyum sağlamalı ve ailenizin desteğini almalısınız. Maddi konularda dikkatli olmalı ve önceliklerinize göre hareket etmelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediğiniz şeyler var. Bunların hepsinin üzerine yürüdüğünüzde hiçbirini yapamayacağınızın farkında olmalısınız ayrıcastresiniz de artabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattaki değerlerinize sıkı sıkıya tutunabilirsiniz. Dış görünüşten tutun da fikir yapısına kadar pek çok oturmuş rutinlerinizle ilerlemek sizi her zaman memnun etmeyebilir. Bunun bilincinde olarak ilerlediğinizde kendinizi her dönemin en iyi versiyonuna taşıyabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün erken saatlerde hayatınızdaki insanlara ve ilişkilere dair algılarınızı düzene sokuyor olabilirsiniz. Taşıdığınız bir yanılsamayla yüzleşme zamanı olabilir. Güncelliğini yitirmiş bir hayali bırakmanın yeni, daha anlamlı ve gerçekleştirilebilir bir hedefe yer açabileceğini aklınızda bulundurmanız akıllıca olacaktır. Gün ilerledikçe her şey daha net hissedilir. Doyum, aile meselelerine dikkat etmekle ve en yakın bağlantılarınızdan gelen destek hissiyle gelir. Sevdiklerinizle özellikle sıcak ilişkilerden, onların sevgisini ve takdirini hissetmekten büyük bir teselli duyabilirsiniz. Aile, para, ev vemeseleleri konusunda yaratıcı olmaktan korkmayın. Kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz. Bu, zihninizi esnetmek ve daha büyük resmi düşünmek için iyi bir zamandır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ekonomik anlamda şanslısınız sevgili boğalar. Sorumluluklarınız fazla olsa da hepsinin üstesinden geliyorsunuz. Verdiğiniz kararlar yaşamsal konforunuzu arttırıyor. Beslenmenize dikkat edin. Verdiğiniz emeklerin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili bazı gecikmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü bir gerçeklik duygusuna sahip olmak için elinizden geleni yapın. Her şeyi yapabileceğinizi hissedebilirsiniz. Ama, herkes gibi sizin de sınırlamalarınız var. Gerçek olamayacak kadar kulağa hoş gelen, ister dini isterse de kendi kendine yardım hareketi olmak üzere her şeyden kaçının. Bunlar büyük olasılıkla gerçek değildir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>