Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Fikirler Üretiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun varsa üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Duygularınızı ifade etme konusunda daha dengeli olmanız gerekmekte. İstediğiniz huzura ve mutluluğa ulaşmak için biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

Mesleki anlamda sizi rahatsız eden bazı bağları koparmak isteyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum size karmaşık gelmekte ve siz de bu durumu lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Daha olgun yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize yavaş yavaş ve emin adımlarla ulaşmayı başarıyorsunuz. Kontrollü olduğunuz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için önemli olanı hayatınızın her alanına taşımak istemeniz doğal ve insanidir. Bunu aksini göstermeye çalışanlarla karşılaştığınızda kafa karışıklığı yaşamamak için niyetinizde ve düşüncenizde emin olmalısınız. Bir hatanız olsa dahi, hayatta her zaman her şeye çare bulunabileceğini bilerek ilerleyin.

7 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi biraz hassas hissedebilirsiniz. Ancak, iç sesinizi dinleyerek ve mümkün olduğunca rahatlamaya çalışarak bu duygusal dalgalanmaların üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda da sürprizler yaşanabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda sabit fikirli olmaktansa farklı fikirler üretmeyi tercih ediyorsunuz. Yeni fikirlerinizarkadaşlarınızın arasından sıyrılmanızı sağlayacak. Yeni evlenen Boğa burcuysanız, yeni düzeninize alışmaya çalışıyorsunuz. Evinize sevdiğiniz kişileri davet edip ağırlamak size büyük keyif veriyor.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş seçiminizin hayatınızın gidişatına nasıl etki ettiğini görebilirsiniz. Bu konuda daha seçici olmanızı gerektirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair bir şeyler öğrendiğinizde, paylaşımlarınızı kiminle yapmanız ve yapmamanız gerektiği konusunda sizin için netleşecektir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili bir takım konular tekrar edebilir. Aynı tepkileri vermemek kilidi açacaktır. Bazı konularda hatalarınızı kabul etmek size iyi gelecektir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Can sıkıcı olaylarla karşılaşabilirsin. Karşılaşacağın zorlukları sıkıntısız atlatmak için doğru söylemekten çekinmemelisin. Her şekilde doğrudan taraf olmak zorlukları atlatmak için önemli olacak.

7 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında, eğlenceye ve kendini ifade etmeye odaklanma ileveya kişisel bakım düzeyinde üretken olma dürtünüz arasında kalmış hissedebilirsiniz. Birinin peşinden koşarken diğeri hakkında suçluluk duymak yerine, her ikisine de gerektiği kadar zaman ayırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gün ilerledikçe cömert bir yaklaşımı destekliyor ve iyimser olmak için birçok neden buluyorsunuz. Romantik bir çekim sizi motive edebilir veya yaratıcı arayışlarınızı ve bağlantılarınızı büyütmek ve geliştirmekle ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız işte en iyi benliğiniz parlıyor ve gün, sizi güçlendirecek her türlü potansiyele sahip. Bir coşku dalgası gününüzü ve geleceğe dair vizyonunuzu aydınlatır.

7 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve çevrenize karşı daha tutarsız davranmanıza neden oluyor.

7 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha ciddi yaklaşımlar ortaya koyabilir ve ikili ilişkilerinizde size ters gelen her ne varsa üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Davranışlarınız konusunda biraz daha dengeli ve temkinli olmaya çalışın. Anlamlandıramadığınız her ne varsa onun üstesinden gelmeye çalışın. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

7 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>