Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişikliler Size İyi Geliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, davranışlarınız konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her türlü yaklaşımdan da uzak durmanız gerekmekte. Ani tepkiler ortaya koymamanız gereken bir süreçtesiniz.

Bilinçli olmanın yollarını aramanız gerekiyor. Tepkisel yaklaşımlarınızı ortadan kaldırmanız gerekmekte. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Sakin ve mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşbirliklerine açık olmalısınız. Kendinizi başkalarının ortamında ya da çabalarıyla ispatlayabilirsiniz. Bugün yapacağınız konuşmalarda daha ılımlı ve paylaşımcı olmaya çalışmanız sizin avantajınıza olacaktır.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünhayatınızla ilgili bazı sorumluluklarınız olabilir. Yapmanız gereken işleri planlı ve disiplinli bir şekilde halletmeniz, başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermekte fayda var.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde yapacağınız değişikler gözünüze güzel gelmeye başlayacak. Değişikliklerin sizi olumlu etkilediğini düşünüyorsunuz. Evli Boğa burcuysanız, partnerinizin ailesiyle sorunlarınızı çözüme ulaştırıyorsunuz. Bu durum eşinizle aranızdaki bağları güçlendirecek.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve kendi halinde olmak hayatın akışını daha iyi görmenize yardımcı olabilir. Bu süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de gördüğünüz şeylere nasıl müdahale edebileceğinizi gösterecektir. Kendinizi daha fazlası için zorlamadan önce mevcut durumu iyileştirmeye, bunu anı yaşamaya çalışın.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde olumlu haberler ve hareketlilik dikkat çekebilir. Kendinize daha fazla güvenebilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişelerinizin sizi tamamen kontrolü altına almasına izin vermeyin. Sakin olun ve sadece anın getirdiği güzellikleri kucaklamanın önemine dikkat edin.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Vaktini evde geçirmek istesen de ister istemez peşinde koşturman gerekecek işler çıkabilir. Sadece senin yapman gerekecek işleri halletmek için daha istekli olmalısın. Ertelemeden kaçınmak, sana kalan zamanın daha verimli geçmesine sebep olabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, mevcut projelerin faydalarını görmenize ve genel bakış açınızı güçlendirmenize yardımcı olur. Muhtemelen bir tempo değişikliği veya olağan rutinden bir mola isteyeceksiniz. Şu anda size ilham veren yeni ve farklı bir şey öğreniyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz yeni bir kanal açılabilir. Bugün ilerleyen saatlerde işleri aceleye getirmeniz gereken bazı duygular olabilir. İhtiyacınız olan alanı ayırın ve önemli bir işe başlamadan önce ruh halinizin sakinleşmesine izin verin. İlk içgüdünüz yalnızca kendinize güvenmek olsa da bir partnerinizin veya iyi bir arkadaşınızın size yardım etmesine izin vermeyi düşünün.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz, mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Organizasyon ve mantıkla kurduğun, disiplin ve liderlik ile yönettiğin işin sonunda başarıya ulaşıyor bugün. Kendini kapana kısılmış gibi hissetmen çok büyük bir yanılgıdır senin için. Özgüven eksikliği var bu aralar üzerinde sakın harekete geçmekten korkma. Unutma ki gereken özgüvene sahipsin, yapman gereken tek şey çabalamak.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 16" R
Ay
Boğa
23° 24' 42" R
Merkür
Başak
21° 55' 54" R
Venüs
Terazi
28° 36' 56" R
Mars
Yengeç
09° 58' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 34"
Satürn
Balık
14° 59' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 13"
Lilith
Terazi
09° 22' 06"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>