İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kırgınlıkları Onarmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var ancak sizin ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımlar sayesinde toparlanmanız da zor olmayacaktır. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız sürece başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşmayı da başarabilirsiniz. Kontrolün genel olarak sizin elinizde bulunması gerekiyor.

Maddiyatla ilgili belirsizliklerin önüne geçmeye çalışmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi biraz daha toparlama şansınız var. Zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı olaylarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün yakın ilişkilerinizde ateşli tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Anlayışlı ve sabırlı bir şekilde hareket ederek ilişkilerinizi koruyabilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenizle yaşayacağınız gerginlikler canınızı çok sıkıyor. Suçlu olduğunuzu anlamanız uzun sürmeyecek. Ailenize kendinizi affettirmek için güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Kendi işinizi yeni kurduysanız, işinizin daha iyi yerlere gitmesi için ekonomik planlamalar yapabilirsiniz. Bunun için alanında uzaman kişilerden yardım alabilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize dürüst ve açık olmalısınız. Yaşadığınız zorlanmaların altında, kendi seçimleriniz yatıyorsa bunun faturasını başka birine ya da konuya kesmemelisiniz. İşinize odaklanmaya çalışmak, buna engel olan durumları alt etmenize yardımcı olacaktır.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konuların üzerine daha fazla gidebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar size iyi gelmeyen herşeyle istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir ortak noktanın olmadığı veya iletişim kurmakta zorlandığın insanlarla aynı ortama girmek durumunda kalabilirsin. İşte tam da bu süreçte ne dediğine daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Herkes senin ne dediğini anlamayabilir, o yüzden özenli davranman gerekecek.

1 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni deneyimler ve duygular size ilham veriyor sevgili İkizler. Ortaya çıkan olağandışı farklı deneyimleri veya duyguları daha fazla kabulleniyorsunuz. Aslında duygulara, yakınlığa ve aile ya da ev meselelerine alternatif yaklaşımlar canlandırıcı ve başarılı olabilir. Örneğin evinizdeki dağınıklıktan kurtulmak, kendinizi daha hafif ve daha özgür hissedebileceğinizden, bakış açınızı iyileştirmenize özellikle yardımcı olabilir. Bu etki, bir durumun başka bir yönünü görmeye yetecek kadar objektif olabilmenize yardımcı olur. Kendinizi duygusal bir blokajdan kurtardığınızda, hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz!

1 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde gözle görülür artış var.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak olacaksınız. İş hayatınızda ve ailenizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda güçlü bir bağ var. Partneriniz bu ilişkiyi daha da üst düzeylere çıkarmaya hazırlanıyor. Eğer siz de buna hazırsanız, çok elverişli bir zamanda bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili uzak kalmanız gereken bir sorunda fatura size çıkartılmaya çalışılıyor. Duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde fayda var. Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

1 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>