İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sözü Dinlenen Birisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin sana güzel sürprizlerle gelmesi olası. Bazı konularda aranızda daha iyi ve yapıcı enerjiler olabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda daha keyifli bir gün geçirebilirsin.

Bugün yapmayı planladığınız küçük bir görüşme, sonradan öğrenip rahatsız olacağınız bir nedenle iptal edilecek. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz.

Güne nasıl başlayacağın maddi konulardaki bakış açını etkileyecek. Parasal konularda güzel gelişmeler için kendini bu moda sokman gerekebilir. Bazı güzel gelişmeler sen kendini hazır hissettiğinde gelebilir.

Stres ve zihinsel yorgunluğa karşı önlem alman gereken bir gündesin. Hayatını zorlaştıran şeylere odaklanmak yerine stres atmak için fırsatlar kollamak sana kendini daha iyi hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişilere bazı konularda destek olmak isteyebilirsin. Onlara bazı tavsiyeler vermek ve ortak kararlar almak herkes için iyi olabilir. Ancak kendini başkaları için çok fazla yormaman gerektiğini de hatırlamalısın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha sakin hissettiğin bir gün geçiriyorsun. Arkadaş grubunda uyumsuzluk yaratan kişilere yumuşak bir dille uyarılarda bulunuyorsun. Çevrende saygınlığın artıyor. Sözünü dinlenen bir kişi haline gelebilirsin. Elektronik eşyalar ile aranda yaşadığın sıkıntıyı gidermek için okumalar yapabilirsin. Sosyal Medyayı daha verimli kullanmak istiyorsun.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işlerinde bir düzen sağlamak size zor gelebilir. Bunun getirdiği rahatsızlık hissiyle baş etmek istiyorsanız size zor gelen durumu kolaylaştırmak için fikir alışverişi yapın. Küçük şeyleri dert edinmezseniz büyük şeylere daha çok zamanınız kalacaktır.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilikte daha sakin olmalısınız. Bugün eşinize, ailevi işlere daha yakından bakmalı ve ortak bir zemin aramalısınız. Duygusal alanda paylaşacak çok şey var.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Mutlu olduğunuz için daha olumlu bir tutum sergilemeyi alışkanlık haline getirmeniz gerekmekte.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaştığın olaylar hakkında tek taraflı düşünmek seni yanlış yargılara yönlendirebilir bugün. Empati yapmaya çalışmak senin için daha iyi olacak o yüzden. Karşıdaki insanın düşüncesini anlamak onunla daha iyi anlaşmanı sağlayabilir, bundan kaçınmamalısın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen bir kariyer yolu veya itibar sorunlarıyla ilgili küçük bir inanç krizi yaşayabilirsiniz. Bu, evren tarafından sizi yoldan çıkarmak için değil, önce hedeflerinizi sorgulamanız ve nihayetinde onları güçlendirmeniz için tasarlanmıştır. Yön eksikliği gibi hissettiren şey, gerçekten ne istediğinizi öğrenirken sizin lehinize çalışabilir. Kendinizi anlamak için önemli bir zaman. Gerçek amacınızı keşfetmek için derine inmeyi hedefleyin. Bugün, ev işlerinizi veya sorumluluklarınızı yerine getirirken dağınık bir yaklaşım benimsememeye çalışın çünkü bu yalnızca kaygı seviyenizi artırır. Sizi yavaşlatan bazı küçük sağlık veya motivasyon sorunları yaşayabilirsiniz. Büyük, cesur hareketler yerine gözlemleyin ve ayarlamalar yapın. Bununla birlikte, bugünün ilerleyen saatlerinde ve yarın, para ve pratik meseleler ön planda olacak. Yararlı bilgiler yolunuza çıkabilir, yalnızca işlenmesi, düzenlenmesi ve sıralanması gerekir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Çekim gücünüzü, çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda veya otoritelerle sorunlar içinde kalabilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişim, sosyal medya ile ilgili ise şans sizinle olacak. Maddi açıdan ise destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 23' 55" R
Ay
İkizler
07° 06' 05" R
Merkür
Başak
23° 43' 28" R
Venüs
Terazi
29° 47' 31" R
Mars
Yengeç
10° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 44"
Satürn
Balık
14° 55' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 27' 42"
Plüton
Oğlak
29° 43' 40"
Chiron
Koç
22° 10' 49"
Lilith
Terazi
09° 28' 31"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/09/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>