İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eskileri Hatırlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konularında beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin bugün. Seni çok iyi anlayan birisi ile aranda geçecek güzel bir muhabbet, kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir. Güzel bir uyum yakalamak bugün daha kolay olacak.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Maddi konularda bir bilene danışmak iyidir. Ancak son karar senden çıkacak, bunu unutmamalısın. Her ne kadar tavsiye alsan da, insanlar sana ne kadar fikir verse de günün sonunda cebinden çıkacak olan para sana ait olacak.

Sağlığına iyi gelen şeylere odaklanman gerekecek bugün. Eğer yediklerin sana ihtiyacın olan vitaminleri sağlamıyorsa, tükettiğin gıdaları değiştirme yoluna gidebilirsin. Sağlıklı tercihler yapmak için çaba göstereceğin bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmek biraz zorlaşabilir bugün. Tam olarak ne istediğini etrafındakilere aktaramamanın bir sebebi daha olacak. O da kendi isteklerinden emin olamamak. Bugün bazı şeyleri düşünmek için kendine zaman tanımalısın.

27 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün hayata karşı kendinizi her zamankinden daha motive ve mutlu hissedeceksiniz. Bu durum güne güzel bir şekilde başlamanıza yardımcı olacak. Karar vermeden önce durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Sosyalleşin ve zihninizin güneş ışığı gibi etrafınızı aydınlatmasına izin verin.

27 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana yakın insanlarla vakit geçirmenin paha biçilmez olduğu bugün yaptığın telefon görüşmesinden sonra daha iyi görüyorsun. Aldığın bazı mesajlar seni eskiye götürüyor. Ailesiyle birlikte yaşayan bir İkizler burcuysan, bugün kayıp bir eşyan yüzünden bazı aile bireylerinle gergin dakikalar yaşayabilirsin. Anlam veremediğin diz ağrıların seni yorabilir.

27 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama dengenizin şaşmasında sadece giderlerinizin değil gelirleriniz de etkili olabilir. Alacak verecek durumlarınız varsa bugün bunları tahsil etmek isteyebilirsiniz. Çekincelerinizi bir kenara bırakmanız size büyük bir motivasyon verecektir.

27 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz. Bugün bazı konularda kararlar alabilirsiniz. Dava konularında tamamlanmalar olabilir. Ortaklaşa işleriniz sizi uğraştırabilir. Kardeşlerinizle olan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi hayalperest ve uçuk şekilde elde etmeye çalışmak yerine temkinli planlar ve düzenli bir hal ile ilerleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

27 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Programına göre hareket etmek isterken etrafındakiler seni kendi planlarına dahil etmek isteyebilir bugün. Fevri tepkiler vermekten kaçınman gerekecek o yüzden. İnsanlarla sağlıklı mesafeler koyman zorlaşabilir. Ama sakin ve anlayışlı olmak senin için iyi olabilir.

27 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi kestirme yollara gitmeye teşvik edebilir ancak bu zamandan tasarruf etmek yerine muhtemelen size biraz pahalıya mal olacak. Bir nefes alın ve sabırsızlığın sizi yanlış kararlara sürüklemesine izin vermeyin. Kendinizi odağınızın merkezine alın ve sizi kızdıran çözülmemiş sorunları inceleyin çünkü bunlar bugün stresli veya sabırsız davranışların kaynağı olabilir. Bir parçanız "eski siz"den veya geride bıraktığınız bir kimlikten kurtulmaya çalışıyor olabilir, bu da asi davranışlara yol açabilir. Bir konu hakkında zamanından önce konuşmak veya bir şeyi ağzınızdan kaçırmak buna örnek olabilir. Bununla birlikte, kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirseniz, bir sorunu çözmek için harika bir durumdasınız demektir. Bir durumdan en iyi şekilde yararlanmayı hedefleyin ve hayatınızı iyileştirmek için adımlar atmaya istekli olun. Aniden bir şeyin içine atlama dürtüsü ortaya çıkarsa, farklı bir stratejiyle yaklaşmanın daha iyi olup olmayacağını düşünün.

27 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizin farkındasınız. Fakat bugün, çevrenize ters düşebilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

27 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak güçlü bir karaktere sahipsiniz. Bir şeyi gerçekten istiyorsanız, pozitif bakış açınızla onun gerçekleşmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sadece bunun fiziksel bir çaba gerektirdiğini de aklınızdan çıkarmamalısınız. Sadece gönülden isteyerek olmuyor.

27 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

27 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 27' 59" R
Ay
İkizler
08° 04' 16" R
Merkür
Başak
23° 51' 12" R
Venüs
Terazi
29° 52' 36" R
Mars
Yengeç
10° 32' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 58"
Satürn
Balık
14° 54' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 39"
Lilith
Terazi
09° 28' 58"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>