İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Meraklısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Yeni bir insan ile iletişim kurman mümkün bugün. Aşk ve ilişkiler konusunda seni heyecanlandıran yeni bir etkiyi hayatına sokmak ve bu konularda daha fazla vakit harcamak enerjini yenilemeni sağlayabilir.

Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor.

Maddi konularda büyük düşünmek ve planlarını buna göre yapmak daha iyi olabilir bugün. Harcamalar için değil de kazançlar için bazı planlar yapmak sana daha güzel getiriler sunacak.

Hayatını hareketlendirmek tamamen sana kalmış olabilir. Daha aktif olmak, daha keyifli bir hayata sahip olmak sevdiğin bir egzersize zaman ayırmakla gerçekleşebilir. Bugün bu konularda daha dikkatli düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin yükselecek ve birden fazla konuya odaklanabileceksin. Seni sıkan ve artık etrafında görmek istemediğin mevzular varsa bugün bunlara bir sonuç bulabilir ve kendi yoluna devam edebilirsin. Kendini özgür bırakmak önceliğin olacak bugün.

29 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birden bir şeyler sizin için doruk noktasına ulaşacak. Olaylar düğüm noktasına doğru hızla tırmanırken repliklerinizin tamamını hatırlayabileceğinizden pek de emin değilsiniz. Her şeyi adım adım yapın. Sorunlarla, önünüze geldikçe ilgilenin. Aceleci davranıp hata yaparsanız, durumlar baş edebileceğinizden daha kötü bir hal alıp sizi harap edebilir. Gereksiz şeyleri kafanıza takmamanız gerektiğini unutmayın.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağın olaylar, seni meraklı bir yapı içerisine sokabilir. Merak ettiğin konuları bir plan çerçevesinde araştırmaya başlıyorsun. Bugün adeta yerinde duramayacağın bir gün seni bekliyor. Sabırsızlığın ile etrafındakileri de şaşkına çevireceksin. Ertelediğin ve yarım bıraktığın konuların üzerine gideceğin bu günde, işlerini bir çırpıda bitireceksin.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden bazı geri dönüşler aldığınızda öfkenize yenik düşebilirsiniz. Hayatınıza sizi iyiliğiniz ve gelişiminiz için uyaracak insanlar aldığınıza emin olun. Bunu çözebildiğiniz zaman duyacağınız her şey sizin için sihirli değnek etkisi yaratacaktır.

29 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar değişeme neden olabilir. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Kişisel konularda mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına gerektiği kadar önem vermeniz gerektiğini anlamanız gereken bir gündesiniz. Sınır çizmeyi öğrenmeli ve huzuru içsel planda aramaya başlamalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının gidişatını düzenlemek için plan ve program konusunda daha dikkatli olman gerekecek bugün. İleriye dönük planını iyi bir şekilde yapmak seni etkileyen olaylar karşısında daha kontrollü olmanı sağlayabilir çünkü. Daha dikkatli olmalısın.

29 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyniniz şu anda yeni fikirlere ve işleri yapmanın yeni yollarına sonuna kadar açık. Konfor alanınızın dışına çıkmak hiç bu kadar iyi hissettirmemişti, bu yüzden özgür bir keşfe çıkın ve kendi klişelerinizin biraz dışında hissetmenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın! Hayatınızda yeni bir hobi veya ilgi alanı keşfetmek için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Bir süredir peşinden gitmeyi düşündüğünüz bir kariyer fırsatını değerlendirmeye ne dersiniz? Hayatınızda çok tatlı ve kaygısız bir döneme girmek üzeresiniz. Siz her şeye hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz ancak nedense çevrenizdeki insanlar tam olarak aynı şeyi yapmıyor. Belki de yavaşlamanız ve başkalarının yetişmesini beklemeniz gerekir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin anlayışınız var. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, verdiğin zaman alırsın. Değişime direnç gösterme. Para harcama veya tasarruf yapma biçiminde aşırıya kaçıyorsun. Neşeli bir dönem geliyor.

29 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

29 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 22" R
Ay
İkizler
07° 41' 00" R
Merkür
Başak
23° 48' 06" R
Venüs
Terazi
29° 50' 34" R
Mars
Yengeç
10° 31' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 58"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 38"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 47"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>