İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güdülerini Kontrol Etmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konularında dış etkilere biraz daha açık olman gerekebilir. Kendini yeni etkilere açmak ve aşk konularında daha yapıcı davranmak kalbinin tekrar hızlı çarpmasını sağlayacak bugün.

İlişkilerin önemli olduğu bir gündesiniz. Birçok konuda yeni kararlar alabilir bunları başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yorucu olabilir. Kendinize çok güvenseniz de öğleden sonra kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da yanlış anlamalardan yakınabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni uğraşlar var.

Yeni hedeflere odaklanmak seni heyecanlandırabilir. Parasal konularda heveslenebilirsin. Daha fazlasını halletmek ve emeklerine odaklanmak enerjini yenilenemeni sağlayacak bugün.

Hem zihnini hem kaslarını çalıştırman gereken bir gün olacak bugün. Egzersiz konularında tercihlerini daha dikkatli yapman gerekebilir. Sadece dış görünüşünü düzeltmek için egzersize odaklanmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim seni daha mutlu edebilir bugün. Bazı konularda ortak kararlar almanız ve birbirinize öncelik vermeniz gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Enerjini yenilemek için sevdiğin kişilere özen göstermelisin bugün.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, duygularını ve güdülerini kontrol altında tumanı gerektiren bir gün olabilir. İkili ilişkilerde meydana gelen aniden çıkan gerginliklere dikkat etmelisin. Yorum yapmaktan kaçınmalı karşı tarafın tavırlarına göre hareket etmelisin. Mutlu bir evliliğe sahip olman ve eşinin ailesinin seni mutlak onaylaması özgüvenini sağlamlaştırıyor.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kazançların sizi memnun etmesi için bunları bazı değerlere dönüştürmek isteyebilirsiniz. Hayatı yaşanılır kılmak çabalarınızla mümkün olacaktır. Kendinizi bu çabadan mahrum bırakmayın.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. Aşkta iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ben nerede hata yapıyorum hissinin hayatınıza çokça yaygın olacağı bugünlerde kendinizi ve hayatınızı tanımak için evrensel bir fırsat almış ve kullanıyor olacaksınız.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığa öncelik vereceğin bir gün olabilir bugün. Gereksiz yere kendini yormamak ve yeni haftaya başlamadan önce biraz da olsa dinlenebilmek sana iyi gelecek. Gün içerisinde enerji toplamaya özen gösterebilirsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü hemen sonuca varmadan olasılıkları hayal kurmak için kullanmayı hedefleyin, bir konunun gerçek yüzünü ortaya koymak için zaman tanıyın. Bugün geleceğinizi, genel yönünüzü veya bir kariyer veya itibar konusunu net bir şekilde göremeyebilirsiniz, bu da ruh halinizi geçici olarak bulutlandırabilir ve iletişimi zorlaştırabilir. Nesnellikten biraz ödün verildiğinden ve görmek istediğiniz şeyleri görmeye meyilli olduğunuzdan şimdilik girişimler ve fikirler üzerinde hareket etmemek en iyisidir. Hedefler şu anda çok geniş kapsamlı veya belirsizse, her seferinde bir adım atın ve kendinizden emin bir şekilde bir şeyin arkasına geçene kadar daha küçük, daha gerçekleştirilebilir hedefleri göz önünde bulundurun. Hayal gücünüz bugün gelişiyor ancak birini olduğundan daha iyi görme eğilimine karşı koymak en iyisi olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginizi çekecek; belki de, yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili ani kararlar, ani olaylar gerçekleşebilir. Seyahat, eğitim, iletişim, kardeşlerle ilgili ani sorunlar, tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 28' 24" R
Ay
İkizler
08° 10' 05" R
Merkür
Başak
23° 51' 58" R
Venüs
Terazi
29° 53' 06" R
Mars
Yengeç
10° 32' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 59"
Satürn
Balık
14° 54' 49"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 35"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 38"
Lilith
Terazi
09° 29' 01"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>