İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendinize Zaman Tanıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken ufak tefek zorluklar yaşanabilir. Hislerinizi açıkça ifade etmeye çalışmalısınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalmasını istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Mesleğinizle ilgili konularda daha dikkatli ve dengeli yaklaşımlar ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sizi rahatsız edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

Gelir ve gider arasındaki tüm sorunları çözüme kavuşturmaya çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli ve tutarlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınen tanışmadığınız kişilerin hakkınızdaki fikirleri kulağınıza gelebilir. Bu konuda bir peşin hüküm oluşturmak yerine ilk adımı atarak bu durumu değiştirebilirsiniz. Duvarlara tuğla koyan değil pencere açan olmalısınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı işinize yansıtarak başarılı olabilirsiniz. İş birliği yapmak da size fayda sağlayabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam gelecek misafirleriniz için erkenden mutfağa giriyorsunuz. Misafirleriniz söylediği övgü dolu sözler karşısında mahcup olabilirsiniz. Sevgilisinden yeni ayrılan İkizler burcuysanız, yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinize vakit tanımak isteyebilirsiniz. Gürültülü ortamda çalışıyorsanız eğer akşama doğru başınız ağrıyabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayları gereksiz yere büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz. Bunun size bir faydası olmadığı gibi başka zararları da doğabilir. Bir kurtarıcı aramak, bir el beklemek yerine kendinizi düşürdüğünüz bu durumdan yine kendinizin çıkması gerektiğini hatırlamalısınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek adına çalışma sürelerini uzatmak yerine çalışma süreniz boyunca en verimli performansı göstermeye gayret edin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlarla iletişime özen göstermek genel olarak sana daha iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen kendini yenilemek ve farklı bakış açılarına zaman ayırmak adına bugün insanlarla sosyalleşmen gerekecek. Sevdiklerine zaman ayırmalısın bugün.

11 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi uzmanlaşmaya yöneltiyor sevgili İkizler. Birisiyle işbirliği yapma veya bir iletişim projesinde ortak olma fırsatlarını arayabilirsiniz. Özel beceriler geliştirmek artık güçlendirici olabilir. İlgi alanlarınıza veya çalışmalarınıza daha fazla dikkat ve önem veriyorsunuz, bu da size fayda sağlıyor! Değerli bir şeye katkıda bulunma veya uzmanlaşıp bir konuyu daha derinlemesine öğrenme arzusu artık sizin için sağlıklı bir motivasyon kaynağı olabilir. Neyse ki, bugün sorunların üstesinden gelmek ve koşulları en iyi şekilde değerlendirmek doğaldır. Sosyalleşmek ödüller getirebilir. Yine de hayatınızdaki biriyle işleri hafif tutmak veya daha derine inmek arasında biraz bölünmüş hissedebilirsiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, çocuk, tatil konularından dolayı seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

11 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 51" R
Ay
Boğa
23° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 55' 07" R
Venüs
Terazi
28° 36' 26" R
Mars
Yengeç
09° 57' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 32"
Satürn
Balık
14° 59' 22"
Uranüs
Boğa
27° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 14"
Lilith
Terazi
09° 22' 03"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>