İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygularınızı Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri tamamen kontrol altına almalısınız. Hislerinizi açıklamak isterken sorunlar yaşanabilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

Gözden geçirmeniz gereken bazı koşullarla karşılaşacaksınız. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece başarıya adım adım ulaşma şansınız var.

Maddi anlamda sıkıntılar yaşanabilir. Durgunluk döneminden geçiyorsunuz ve bunun toparlanması için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin kazancı ve harcamaları kendi hayatına göredir. Kendi hayatınızla ilgili bir konuda herhangi birine açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsanız bunun altında yatan nedeni iyi tespit etmelisiniz. Hayatınızın parametrelerini doğru belirleyin.

8 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün finansal konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Parasal anlamda önemli kararlar almadan önce iyi düşünmek ve araştırmak önemlidir. Bütçenizi kontrol altında tutmaya özen gösterin.

8 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi hiç olmadığınız kadar yorgun hissediyorsunuz. İşten erken çıkmak için yöneticinizden izin almak isteyebilirsiniz. Eve gidip dinlemek size iyi gelecek. Platonik olarak hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatmak istiyorsunuz. Alacağınız tepkiden çekinseniz bile geri adım atamayacaksınız. Arkadaşlarınızın desteği sizi cesaretlendiriyor.

8 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorucu zamanların neden bu şekilde olduğunu düşünmelisiniz. Sorumluluklarınız ve bunun dışında kalan konulara, insanlara ne kadar vakit ayırdığınızı gözden geçirmenizde fayda olabilir. Bir şeyleri zorlamadığınızı düşünerek sorunlarınızdan kaçmak yerine hem işinize hem de insan ilişkilerinize zararı dokunan davranışları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

8 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda eğitim alabilirsiniz. Ticari işlerinizin teknik kısımlarını çözüme kavuşturabilirsiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda yeni bir yatırım anlaşma ya da sözleşmeler gündeme gelebilir. Birtakım sorunlarınızı aşmak kişisel zeka ve arzularınıza kalacak.

8 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediklerini elde ettiğin bir gün olabilir. Olumlu düşünmeye devam ederek yanına senin için güzel olacak şeyleri çekmen mümkün. Seni kötü düşünceye zorlayan insanlardan da uzak durmayı ihmal etmemelisin.

8 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iletişim becerilerinizin ve zihinsel enerjinizin ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda rahat olacak ve çevrenizle etkili bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. İlişkiler alanında, bugün samimi ve keyifli sohbetlere odaklanabilirsiniz. İnsanlarla bağlantı kurmak, yeni insanlarla tanışmak ve farklı fikirler keşfetmek için uygun bir zaman olabilir. İlişkilerde açık ve dürüst iletişim kurmak, anlaşmazlıkları çözmek ve ortak noktaları bulmak için önemlidir. İş hayatında, bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz ve projelerinizi ilerletebileceğiniz bir gün olabilir. Fikirlerinizi paylaşmak, takım çalışması yapmak ve işbirliği içinde olmak size avantaj sağlayabilir ancak dikkatinizi dağıtabilecek çok fazla seçenek olabileceğinden, odaklanma konusunda disiplinli olmanız önemlidir.

8 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

8 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

8 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. İşle ilgili acil bir toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkabilir. Ama moralinizi bozmayın. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

8 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>