İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi Durumunuzu Düzeltmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tercihleriniz konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelebileceksiniz. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacınız var. Başlangıçlar açısından her türlü adımı atma şansınız var. Başarıya ulaşmayı başaracaksınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Özensiz davranışlarınızı bir kenara bırakmanız gerekiyor. Sizin açınızdan doğru olduğuna inandıklarınızı yaparken daha temkinli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı kurmak insanlara güvenmeyi gerektirdiği için sizi korkutabilir. Hayatınız boyunca bu korkuyla yaşayamazsınız, dolayısıyla bir yerde zincirleri kırabilmelisiniz. İyi olduğunuz işi geliştirmeye devam ettiğinizde doğal bir seleksiyon oluşturacak ve doğru insanları hayatınıza daha çabuk çekeceksiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün  kendinizi daha enerjik ve neşeli hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilir ve istediğiniz destekleri alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir uyku uyumanız güne güzel başlamanızı sağlıyor. Kendinize sağlıklı bir kahvaltı hazırlıyorsunuz. Akşam arkadaşlarınızın planlarına hayır diyemeyeceksiniz. Yalnız yaşayan İkizler burcuysanız, gelen faturalar canınızı sıkabilir. Maddi getiriler fazla olan başka biraraştırabilirsiniz. Artık parayı dert etmek istemiyorsunuz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konulardaki endişelerinizi doğru bir planla aşabilirsiniz. Bunun için önce harcamalarınızı kontrol altına almak ve elinizdeki imkanlara odaklanmak gerekebilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalar söz konusu olduğunda bugün dikkatsiz davranmamaya bakın. Eviniz için olumlu şeyler yapabilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslında gerçekleşmemiş şeylerin gerçekleşme ihtimali sizi tamamen kontrolü altına aldığı taktirde istemediğiniz sonuçları kendinize daha hızlı çekebilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seninle görüşmek isteyen insanların sayısı seni şaşırtmasın. İlgi odağı oldukça keyfin yerine gelebilir. Bu durum kendini daha enerjik hissetmene sebep olabilir. Bu durumun tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

9 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün erken saatleri başkalarıyla işbirliği yapmayı kolaylaştırıyor ancak aynı zamanda arayışlarınızdan veya ilişkilerinizden her zamankinden biraz daha fazla anlam arıyorsunuz, gelişme ve büyüme işaretlerini görmekten mutlusunuz. Sezginize güvenmek için iyi bir zaman. Sevdiğiniz insanlarla bir başarı beklentisi yaymak artık sizin için harikalar yaratıyor. Bugün ilerleyen saatlerde, bir şeyi hızlı bir şekilde halletme konusunda baskı hissettiğinizde aceleciliğe dikkat edin. Bu özellikle hayatınızdaki insanlar için önemlidir; yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Gün, duygularınızı sakinleştirmenize yardımcı olur ve bazı sakin veya tanıdık, temel faaliyetlerden yararlanmak için iyi bir zaman.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Fırsatlardan yararlanmanız için uygun bir gün.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu bilgilere ulaşıyorsun. Gecikmeler ya da planda değişiklikler olursa sakın korkma. Bazen duymak istemediğimiz şeyleri duyabiliriz hayatta. Mantıklı ve dürüst davranarak vereceğin kararlar, düşüncesiz ve meraklı kişileri rahatsız edebilir. Sen doğru bildiğin yoldan ayrılma.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

9 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 27" R
Ay
Boğa
23° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 54' 21" R
Venüs
Terazi
28° 35' 55" R
Mars
Yengeç
09° 57' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 31"
Satürn
Balık
14° 59' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 29' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 15"
Lilith
Terazi
09° 22' 00"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>