İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şans Veriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Daha kontrollü olmalısınız. İlişkinizdeki sorunları çözüme kavuşturmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın.

Mesleki problemlere çok takılı kalmamalısınız. Kafanızı toparlamanız sizin açınızdan daha iyi olacak. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gittiğiniz yerlerde, yaptığınız işler aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. "Neden buradayım?" sorgunuza yanıt bulacağınız ve şanslı olduğunuzu göreceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Bazen ilhamın ve desteğin geleceği yeri bilemezsiniz, ancak geldiği yeri kesinlikle memnuniyetle hatırlarsınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu davranarak karşınızdaki kişilerle daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Enerjinizi pozitif düşüncelere odaklayarak hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamında konuştuğun şeylerin, farklı algılandığını fark edebilirsin. Arkadaşlarına karşı kendini açıklamak zorunda kalacaksın. Çalışan bir İkizler burcuysan, işe adapte olma konusunda zorlanabilirsin. Kendini şımartmak istiyorsun. Uzun süredir istediğin eşyayı satın almak için harekete geçeceksin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı, üzücü konularla muhatap olabilirsiniz. Kendinizi bir çaresizliğin içine hapsetmek yerine bu konulara verdiğiniz değeri paylaştırmayı deneyin. Ekonomik ve psikolojik açıdan sizi zorlayacak gelişmeler karşısında doğru bir psikolojiyle karar vermelisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedeceğiniz haberlerin dışarıdan gelmesi ve sizin çok çabalamamanız gerekmesi sizi epey rahatlatabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sürprizlere kendini açabilirsin. Bu sürprizler seni germeyecek. Aksine çok keyifli ve mutlu bir gün geçirmene vesile olacak. Etrafındaki insanlarla daha keyifli bir gün geçirebileceksin bugün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi ev hayatınızı iyileştirmeye veya rutinlerinizi tatmin edici, üretken ve sağlıklı yollarla yenilemeye teşvik ediyor, sevgili İkizler. Evde ve günlük rutinlerinizde iyi yaşamaya olan yenilenmiş bağlılığınızın tadını çıkarabilirsiniz. Günlük işleriniz daha ödüllendirici ve hedeflerinizi destekleyici. İşleri düzgün bir şekilde yürütmeye kararlı olabilirsiniz ve bunu yapmak için tüm fırsatlara sahipsiniz. Gün ilerledikçe, sezginiz iyi şeylere yer açabilmeniz için neyi bırakmanız gerektiği konusunda daha haklı çıkar! Bu hem fiziksel hem de duygusal düzlemlerde geçerli olabilir. Gizli veya beklenmedik para, kaynak ve fikir kaynaklarını ortaya çıkarabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün, bulunacağınız ortamlarda, her türlü fikirlere açıksınız. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ancak ani sağlık veya gizli düşmanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Bugün ketum olmalısınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 55" R
Ay
Koç
10° 30' 38" R
Merkür
Başak
16° 34' 20" R
Venüs
Terazi
25° 05' 37" R
Mars
Yengeç
08° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 02"
Satürn
Balık
15° 12' 06"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 15"
Lilith
Terazi
09° 02' 54"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>