İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Duygusal yaklaşımlarınız farklılık gösterebilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri bu süreçte daha net belli etmeye çalışın.

Mesleki anlamda zorlanma ihtimaliniz var. Koşullara uygun adımlar atmanız çok daha doğru olabilir.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat motivasyonunuz sizi her zaman farklı kılmaya yetecektir. Bugün bu motivasyonla neler yapabileceğinizi, hayatınıza neler katabileceğinizi planlayabilirsiniz. Aile üyelerinizin fikirleri size bu anlamda ilham olabilir; yaşanmışlıklar daha pratik olmanıza yardım edebilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, özellikle iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba gösterin. Bugün, zihinsel aktiviteler ve yeni fikirlerle ilgilenmek için de uygun bir gün olabilir. Ancak, hızlı kararlar verirken dikkatli olmalı ve duygusal yaklaşımlarınızı dengelemeyi unutmamalısınız. Umarım gününüz harika geçer!

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık gruplar içerisinde yer almayı seven bir burç olsan da yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Çevrende sana karşı imalı davranışları olan kişileri fark edebilirsin. Yıllardır aynı yerde çalışan bir İkizler burcuysan, artık ayrılık vaktinin geldiğini düşüneceksin. Cilt problemleri yaşayabilirsin. İçeriğini bilmediğin ürünleri kullanmamalısın.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni bir sayfa açma zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirin, isteklerinizi dile getirin ve engelleri tespit ederek bir yol haritası oluşturun. Eğitime ve gelişime önem vermek, çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmak, gerçekleri konuşan ve yapan kişilerle bir arada olmak size daha iyi hissettirebilir. 

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıklar moralinizi bozmasın.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ve girişkenlik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendi içsel sisteminize her şeyden çok güvenin, gün sonunda biraz yorgun olabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün güzel enerjisi sana şans getirecek. Elini attığın konularda güzel sonuçlar elde etmen o kadar da zor olmayacak bugün. Bu güzel şansı neye değerlendirdiğine dikkat etmelisin.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikirler veya durumlar üzerinde değişiklikler yapmak için harika bir zaman ve biraz zihinsel tazelenme size fayda sağlayabilir. Bugün harika bağlantılar kurup konuşmak, yazmak ve çalışmak için mükemmel yollar bulabilirsiniz. Çözümler size kolaylıkla geliyor ve başkalarıyla olan ilişkileriniz güçlendirici hissediyor. Değerli bilgiler edinmek, sorunları çözmek ve anlaşmalara varmak için ideal bir zaman. Özellikle çekici, alımlı ve yaratıcısınız. Duyduğunuz haberler veya tanıştığınız kişiler aracılığıyla yeni fikirler ve hedefler için ilham alabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle alakalı gerginlikler bugün gündeminizde olabilir. Fevri çıkışlarınız yanlış anlaşılmalara sebep oluyor, bugün ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Elinizi taşın altına koyun. Ailenizle alakalı sorumluluk almalı, onlara zaman ayırmalısınız. Sinir sisteminiz bugün hassas.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin düşünceler içindesiniz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği yapacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 06" R
Ay
Koç
10° 17' 59" R
Merkür
Başak
16° 32' 48" R
Venüs
Terazi
25° 04' 36" R
Mars
Yengeç
08° 20' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 58"
Satürn
Balık
15° 12' 09"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 17"
Lilith
Terazi
09° 02' 49"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>