İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mantığın Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizle ilgili konularda daha sabırlı olmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. Tersliklerin son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda kendinizi zorlanmış hissetme ihtimaliniz var. Karmaşık durumların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenilikçi düşünceler var olan düzeni geliştirmek veya değiştirmek içindir. Bugün bireysel hayatınızdaki düzeni değiştirerek sosyal ve ticari konulardaki kapasitenizi de arttırabilirsiniz. İster büyük bir şirkette çalışın isterseniz evinizde vlog çekin; her iki durumda da sadece bu değişim için çabalayan kazanmış olacaktır.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz oldukça keskin olacak ve etrafınızdaki insanları etkileme konusunda başarılı olabileceksiniz. Sözlerinizle insanları etkileyebilir, ikna edici bir şekilde düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. Bu enerjiyle birlikte yeni projelere girişebilir, fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ancak dikkatli olmanız gereken nokta, aşırı konuşmadan kaçınmak ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde iletmek olacaktır. Ayrıca, birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz, ancak hepsine aynı anda odaklanmaktan kaçınmalısınız. Önceliklerinizi belirleyip, kararlılıkla ilerlemeniz sizin için daha faydalı olacaktır.Umarım bu yorum size yardımcı olur. Herhangi bir başka sorunuz varsa lütfen bana bildirin!

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jenerasyon gezegeni ile Ay son kez toprak burcunda kavuşuyor. İlişkiye henüz yeni başlamış bir İkizler burcuysan, duygularını geri planda bırakıp mantığınla hareket etmek isteyebilirsin. Çevrendeki kişilere kendilerini açıklamak için fırsat tanıyacaksın. Her şeyi kontrol etmek yerine olayları akışına bırakmayı tercih ediyorsun.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin, hislerinizin hayatınıza nasıl etki ettiğine bakabilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştıran bazı konular sizin müdahalenizin dışında olsa da bunlara nasıl karşılık verdiğiniz önemlidir. Bugün verdiğiniz, vermek zorunda kaldığınız karşılıkları düşünün ve bunları değiştirmek için neleri değiştirebileceğinize kafa yorun.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinizdeki olumsuz duygulardan sıyrılıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz imkanlarla ilerleyeceksiniz. Çok değişik yollar deneyerek bu alanda dikkat çekici sonuçlar alabilirsiniz. Aynı zamanda entelektüel çalışmaların hayatınıza getireceği pozitif imkanlar bulacaksınız. Başkalarından ilham alabileceğiniz gibi, yolculuklar açısından güzel bir dönem.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yükünü dağıtmak için, grup çalışmalarına yönelebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek isteyeceğiniz bugünlerde partnerinizden sorumluluk almasını bekleyebilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olup biteni anlamak için iyi bir gün. Yaşanan olayları, söylenen sözleri ve içinde bulunduğun durumu dikkatlice inceleyebilirsin. Ve inceledikçe, etrafındaki insanları daha farklı bir gözle görmeye başlayabilirsin. Sakince gözlem yapmak sana çok iyi gelecek.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugünün enerjileri fikirleri paylaşmak için güçlü olacak şekilde şekilleniyor. Dinleme, öğrenme ve gelişme isteğiniz sayesinde özel biriyle bağ kurabilirsiniz. O noktaya varmak için bazı anlaşmazlıklar veya duyguların incinmesi gerekebilirancak öğreticidir ve kalbinizin daha fazla açıldığını hissedebilirsiniz. Kendinizi kanıtlamak zorunda kalmadan doğal olarak saygı kazanıyorsunuz. Ayrıca bir ilişkide bir yere gittiğinizi de hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>