İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gergin Bir Gün! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturmayı başarabileceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirleyebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek zorluklar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başaramayacaksınız. Süreci en doğru şekilde değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşten arta kalan zamanları değerlendirmek, kendi işinizi kurmak, gelir getirici faaliyet dışında bir şeylerle ilgilenmek adına birçok düşünceniz olabilir. Hepsi birbirinden farklı gibi görünse de bu sayede kendinize dair yeni keşifler yapmış olabilirsiniz. Net ve sakin tutumlar, sosyal alanlarda iyi yönde dikkat çekmenizi sağlayacaktır.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve iletişim becerileriniz sayesinde insanlarla kolaylıkla etkileşim kurabileceksiniz. Yaratıcı düşünceleriniz ve hızlı zekanızla öne çıkarak çözümler üretebilirsiniz. Fakat bugün dikkat dağınıklığına meyilli olabileceğiniz için görevlerinizi tamamlarken odaklanmaya çalışmalısınız. Sosyal çevrenizle etkileşime geçmek ve yeni bağlantılar kurmak için iyi bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda özgür hissedeceksiniz ve yeni fikirlerinizi rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Ancak, kararlarınızı verirken dikkate almanız gereken detaylara da özen göstermelisiniz. Kısacası, bugün duygusal olarak enerjik ve sosyal olacak, farklı projelerde ve iletişimdeki yeteneklerinizden faydalanabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne gergin başlıyorsun. İş arkadaşlarınla karşılıklı tartışmalardan kaçınmak için onlara minimum düzeyde iletişim kurmak isteyeceksin. Haftanın ilk gününü sorunsuz tamamlamak için elinden geleni yapıyorsun. Tek yaşayan İkizler burcuysan, bir evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoksunluk hissettiğiniz konular ya da bunu hissettiren insanlar size kendi varlığınızı hatırlatabilir. Birine bel bağlamanın da bir ölçüsü olduğunu unutmayın. Sizinle yürüseler bile insanlar sizin adınıza bir adım atamaz; hayatınızın ve hayallerinizin sorumluluğunu alarak ortaya çıkmalısınız.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyaşamınızda başarılı olmak isteyebilirsiniz. Tamamlamak zorunda olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışıklıklar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı kararlar almayın. Arkadaşlarınızla olan birlikteliklerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durun.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda stabil giden problemlerin çözümsüz görünmesi moralinizin bozulup bir şeylerin bitmeyeceği hissini uyandırabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda tam bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilirsin. Bu konuda hata yapmamak için her şeyi tam olarak bildiğine emin ol. Birisi sana bir şey anlatırsa ona "hepsi gerçekten bu kadar mı" diye sorman gerekecek.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kurallara ve daha büyük hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Yine de bu açıdan büyük bir baskı hissetmiyorsunuz ve nispeten memnun hissetme eğilimindesiniz. Bugün başkalarına yaklaşımınızda şefkat ve sabır var. Bire bir etkileşimler gelişebilir. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde bazı bulanık düşüncelere veya belirsiz yönlere işaret edebilir. Yaptığınız işe daha fazla hayal gücü katmak faydalı olabilir. Ekstra ilham veya anlam aramanın zamanı geldi. Daha önce gizlenmiş veya anlaşılması zor bilgilerin artık yavaş yavaş ortaya çıktığını fark edebilirsiniz ancak hikayenin tamamı bugün yanınızda değil. Kesin sonuçlara varmamak en iyisidir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın aile çevrenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmelerini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi ayırım gözetmeden uygulayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ve finansal alanda desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda arkada kalmış sorunları zihninizden silme zamanı. Her konuda doyumlu olmanız gerektiği halde yaşadığınız ilişkinin hoşluklarını yaşayamıyorsunuz. Geçmişteki bir hatalı davranış sizi bugün ürkek ve çekingen yapmış; artık tecrübe edindiniz ve insanları daha iyi tanıdınız. Bugün bir teşebbüs daha yapın, başarı sizindir. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 43" R
Ay
Boğa
04° 57' 08" R
Merkür
Akrep
06° 52' 44" R
Venüs
Yay
00° 25' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 42"
Uranüs
Boğa
26° 24' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 18"
Lilith
Terazi
12° 16' 06"
True Node
Koç
06° 36' 00"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>