İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tahammül Seviyeniz Azalıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kişisel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı birlikteliğinizden uzak tutmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Daha net adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Karmaşaya müsaade etmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harekete geçmek isteyecek olmanıza rağmen kendinizi bu konuda sıkıntı içerisinde bulabilirsiniz. İçsel huzursuzlukların tamamen son bulmasını sağlamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalacağınız günler aslında çok da uzağınızda değil. Biraz sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünhayatınızda hedeflerinize yönelik adımlar atmanız gereken bir gün olabilir. Enerjinizi işinize odaklamalı ve gereksiz detaylara takılmadan ilerlemelisiniz. Projelerinizdeki hedeflere ulaşmak için stratejik düşünmek önemlidir. Ayrıca, sağlık konularına da dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kendinizi dinlemeli, ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemelisiniz. İlişkilerinizde ise bugün daha duygusal ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinize zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyalleşmekten uzak kaldığınızı düşünebilirsiniz. Sevdiğiniz sanatçının konser takvimine bakarak en uygun güne bilet almak isteyeceksiniz. Birbirinden haz etmediğini bildiğiniz kişileri yan yana görmek sizi şaşırtacak. Artık ikiyüzlü insanlara tahammül edemediğinizi fark edeceksiniz. Evli bir İkizler burcuysanız, eşinizle ortak paylaşımlarınızın azaldığını görmek sizi üzecek. Eşinizle birlikte vakit geçirmek için plan yapmaya başlayabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan yetersizliklerinizin olması sizi sosyal hayattan ve insanlardan uzaklaştırabilir. Ancak bağ kurmanın ve hayatın içinde yer almanın maddi koşullara değil, bunları kullanarak kendini geliştirmeye bağlı olduğunu unutmamalısınız. Sizi bu yüzden eleştiren insanları değil, işinizi ya da üzerinde emek verdiğiniz konuları baz almalısınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ilişkilerinde de kendinizi gösterebileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz. İş konusunda kaliteli bağlar kurabilir ama sınırlı olabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yaptığın işe tamamen adamak için daha istekli olacaksın. Etrafındaki gelişmeler dikkatini dağıtmaya çalışsa da kendini işine verdikten sonra bunun olması çok zor olacak. Başarıya giden yolda ısrarcı olmakta yarar var.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel ilişkilerinizden biri son zamanlarda sizi rahatsız ediyor olabilir. Belki de karşılıklı sert sözler söylendi ve şimdi, bir şeyleri derinlemesine düşünmeden önce bırakmayı öğrenebilmeyi dilersiniz. Eğer bir özür gerekiyorsa, çabuk olun. Geri adım atmakta ne kadar gecikirseniz, zarar o kadar kötü olur. Herkes hata yapar ancak yalnızca kaliteli insanlar onlardan ne zaman ders almaları gerektiğini bilir. Bu kadar iyi bir öğrenci olmanız iyi bir şey! Şimdi gözlerinizi açık tutun, fırsatları ve davetleri takip edin. Çok aceleci davranmayın. Bu, hayatın her zamankinden daha hızlı aktığı önemli bir zamandır. Değişim, büyümenizi teşvik etmek için ihtiyacınız olan şey olabilir. Önünüze çıkan ilk şeyi hemen almayın. Seçeneklerinizi yakından inceleyin, emin olun ve ardından harekete geçin.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttıracak bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedenleriniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olumlu düşünerek hayatınızın rengini değiştirebilirsiniz. Ve bunu en iyi bilenlerden biri de sizsiniz. Hayatınızda her şeyin harika gittiği dönemleri hatırlayın; ne kadar da pozitif bir tavrınız vardı değil mi? Bu tavır hayatınıza olumlu olayları çekmenize epey bir yardımcı oluyor aslında. O halde bugün olumluya odaklanmayı dener misiniz?

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakmaya başladı. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacağınız bu günü değerlendirin. İş yerinde kendinizi korumanız gereken bir problemde, işin içine çekiliyorsunuz. Size ait olduğu iddia edilen sorumlulukların çoğu size ait değil. Bugün, her zaman yaptığınız gibi çevrenizdeki insanlarla didişmekten vazgeçin. Sizin bu tavrınız herkesi çileden çıkarıyor. Maddi yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir.

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>