İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ödemeler Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal enerjiniz yükseliyor. Birlikteliğiniz yoksa, şartları değiştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Etkin adımlar atmakta zorlanmayacağınız bir gün.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Değişimlerden yana olumlu anlamda geri dönüşler sağlama şansınız var. Dengeleri lehinize çevirebileceksiniz.

Gelir ve gider arasındaki problemlerle odanlanmanız gereken bir gün. Geriye çekilmek ve olayları akışına bırakmak size herhangi bir yarar sağlamayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşulanların havada kaldığını düşünebilir, bu yüzden stres altında olabilirsiniz. Önemli görüşmeler, eğitim ve çalışmalar için daha sakin ve kendinden emin bir duruş sergilemeniz önemli olacaktır. Çevresel faktörler kadar içsel olarak da buna etki eden davranışlarınız ve düşüncelerinizi fark etmeli, temkinli ilerlemelisiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün İkizler burcu için iletişim becerileriniz ön planda olacak. İnsanlarla olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir ve kendinizi ifade etme konusunda başarılı olabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde iletişim sorunlarına karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Bugün kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda cesur olun.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi evini alma planları olan bir İkizler burcuysan, planların için daha farklı finansal yol haritaları oluşturmaya karar verebilirsin. Boşa kürek çekmek istemiyorsun. Kredi, vergi ödemeleri konusunda daha temkinli hareket edeceksin. Harcamalarını, birikimlerini revize ediyorsun.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir adım atmış, yürümeye başlamış, bir yol çizmiş kişilerin yerinde oturan ya da sayanların önerilerine kulak tıkaması gerekir. Bugün kulağınızı kime, neye kapatmanız gerektiği konusunda bazı örneklerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileri konusunda yeni kriterler belirlemeniz gerekebilir; yüksek derecede güvenmemeyi öğrenmelisiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde hayalperest olabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhani çalışmalarınızı ilerleyen zamanlara erteleyebilir. Sizi geçmişe bağlayan tekamül sınavları ile bağınızı koparmanız için uygun zamandasınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bazı insanların sıkıntılarını çözmelerinde onlara destek olman gerekebilir. Bazı kişiler için düşünceli davranışlar sergilemen hem o insanlarla aranda daha güzel bir ilişki olmasını sağlayacak hem de kendini çok daha iyi hissedeceksin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, size ilham ve heyecan veren şeylere ışık tutuyor! Olaylar veya farkındalıklar bir iyileşme sürecinin veya yeni bir başlangıcın kapılarını açabilir. Odak noktanızı değiştiren tesadüfler olabilir. Küçük aksaklıklar sizi zorlu durumlardan bir miktar uzaklaştırabilir ve sonuçta size daha fazla özgürlük verir. Değişim ihtiyacınızla temas halinde değilseniz, bugün huzursuzlukla boğuşabilirsiniz. Şaşırtıcı haberler veya iletişimler de bugün odak noktasında olabilir. İlgi alanlarınız aniden değişebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine, kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü olma isteğiniz nedeniyle, çevreniz üzerinde kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. İçinizdeki kıskançlık duyguları sonucu sahip olduğunuz değerleri kısıtlayabilir ve onlarla aranızda kırgınlık oluşturabilirsiniz. Bugün, insanlardan uzak kalma ve dinlenme isteğiniz yüksek olacaktır. Kendi işleriniz dışındaki sorumluluklar nedeniyle yorulmuş olabilirsiniz. İletişim konusundaki sertlikler görülebilir. Dostlarınızla birarada olduğunuz halde yalnızlık hissedebilirsiniz. Durgunluğunuz gözlerden kaçmayacaktır. Sessiz ve sakin ortam arzular yada kendiniz bu ortamı yaratmaya çalışabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>