İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişim Sorunları Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, doğru adımlar atmaya çalışmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Amaçlarınıza uygun hareket etmek isterken zorlanabilirsiniz. Karmaşık adımlar atmamanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmeler gündeme gelebilir. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeye çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişim konusunu hafife alabilirsiniz. Sosyal medyanın ve popüler kültürün yanlış yönlendirmelerine karşılık bu konuda bir uzman desteği almak, kitap okumak size daha iyi yardımcı olabilir. Özellikle hukuki süreçlerde kendinizi ispat etmek adına bu konuya biraz ağırlık vermelisiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim alanında başarılı olabilirsiniz. İş yerinde veya sosyal çevrede yapacağınız fikir alışverişleri ve konuşmalar, sizi ön plana çıkarabilir. İç dünyanızla ilgili konularda ise derin düşüncelere dalabilir ve kendinizi daha da üretken hissedebilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtan unsurlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Odaklanma konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Herhangi bir karar vermeden önce detayları iyi analiz etmek önemli olabilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Stres yönetimine ve dinlenmeye özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve hobilerinize zaman ayırmak sizi rahatlatabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, bir takım iletişim sorunları yaşayabilirsin. Karşı karşıya geldiğin ve bire bir iletişim kurduğun kişilere yanlış mesajlar verebilirsin. Kendi iç dünyanda yaşadığın karışıklıklar çevrendeki kişilere de yansıyacak. Akşam saatlerinde yeni bir teknolojik alet satın almak isteyebilirsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraştıkça sonuç alamadığınız ya da beklediğiniz gibi tamamlanmayan durumlar karşısında öfkeli hissedebilirsiniz. Bir noktaya kadar haklı olsanız da, o noktadan sonrasında artık bir değişikliğe gitmeniz gerekecektir. Rahatsızlıklarınızın sizi durdurmasının nedeni, dinlenmeniz ve ihtiyacınız olanı daha iyi anlamanız olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek ve uzaklara gitmek açısından olumlu sayılır. Duygularınızı daha kolay anlatabilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri bekleterek bir yere varamayacağınızı keşfedebilirsiniz. İlişkilerinizde yapıcı olmak işinizde de güzel süreçlere girmenize vesile olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmak istediğin konularda daha baskın davranman gerekecek bugün. Yaratıcılık gerektiren mevzularda kendini yetersiz hissetsen bile bir adım atmaktan çekinme. İlham sana, adım attıktan sonra gelecek.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bazı şeyleri biraz farklı yapmaya hazırsınız. İş-ev bağlantısı üzerinde çalışmak veya rutinlerinizi tatmin edici, üretken ve sağlıklı bir şekilde yenilemek odak noktası olabilir. Bugün, hayatınızdaki özel bir kişiyle ilişkileriniz veya ilerlemeleriniz hakkında önemli aydınlanmalar yaşanabilir. Bir süredir hissetmediğiniz bir konu hakkında bugün bir umutlanma duygusu oluşabilir. Bu, ilişkileri düzeltmenin zamanıdır. Bugün, jestlerle önemsediğinizi göstermek için daha iyi bir gün. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için işleri hafif ve dost canlısı tutun. Muhtemelen para, borçlar, motivasyonlar, ilişkiler, bağlılıklar ve psikolojiyle ilgili bazı değerli keşifler yapacaksınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde basit çekişmelerden dolayı bu tür dedikodular eksik olmaz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Partner veya ortağınız tarafından destekleneceksiniz. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız sorunlu bir dönemden geçiyor. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak, sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İş yerinde rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu ilişkinin bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>