İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmiş Konularla İlgileniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha tedbirli olmaya çalışın. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak bu konuda biraz daha sabırlı olmalısınız.

Mesleki durumunuzla ilgili herhangi bir adım atarken daha sabırlı olmaya çalışın. Tedbiri elden bıraktığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili sorumluluklarınızın farkına varmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Girişimleriniz konusunda da dengeli olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş dünyasındaki duruşunuz, emeklerinizin karşılığı yeni hafta öncesinde kafanızı kurcalayabilir. Elde etmek istediğiniz başarı ve mevkilere ulaşma konusunda size asıl gerekenin ne olduğunu bilmeli, bunun dışında kalan konulardan uzaklaşmalısınız. İşbirliklerinizi vebölümünü yeniden gözden geçirebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcunun günlük burç yorumunu size aktarabilirim. Bugün, iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi güçlendirebilir ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Ayrıca, merak duygunuzun yüksek olacağı bir gün olacağı için yeni konular keşfetmek ve öğrenmek için uygun bir zamandır. Ancak, dikkatinizi dağıtabilecek unsurlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Her ne kadar birden fazla işle meşgul olsanız da, işlerinizi tamamlayabilmek için odaklanmaya çalışmalısınız. Bu sayede, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailevi konular gündemini meşgul edebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, gün içinde güven aradığın durumlara çekilebilirsin. Hareketli zamanlar yaşayabilirsin, kendini fazla yormamaya çalışmalısın. Planlarında değişiklikler olabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir konuda yetersizlik hissettiğinizde bu alanda neler yaptığınıza, yaptıklarınızın nasıl bir kitleye düştüğüne bakın. Karşılık bulamayacağınız bir yerde bunu devam ettirmek yerine yönünüzü değiştirmeyi deneyin. Bu konuda danışmanlık alacağınız, fikirlerini dinleyeceğiniz kişilerin olması süreci kolaylaştırabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer hayatınız ve işe ait konularda daha kararlı görünüyorsunuz. Sizi bağlayan sorumluluklara rağmen harekete geçirici fırsatlar söz konusu. Yaratıcı yanlarınıza yönelik yeni adımlar atabilir, akıcı koşullardan kazançlı çıkabilirsiniz. Risk içeren ortak para konularında önemli bir süreç. Bu alanda yaşanacak yenilenmeler sizi sabırlı olmaya zorlayacak.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza dair kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Bu kendinize artık yeni bir rota belirlemeniz gerektiği anlamına gelebilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok enerjik hissedeceksin. Bu enerjiyi güzel şeylere harcamaya çalış. Arkadaşlarınla yapacağın sohbetler seni çok neşelendirecek ve sevdiğin kişilerle vakit geçirdikçe enerjin daha da yükselecek. Bu şansı iyi kullan.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilham alırken hayalleriniz de sizi destekliyor sevgili İkizler. Bağışlama ve kabullenme artık daha kolay; bu da arındırıcı ve gençleştirici olabilir. Geçmişten kalan sorunları temizlemek için iyi bir zaman. Sezgileriniz, kariyer hamleleri veya başarı stratejileri konusunda size özellikle iyi hizmet ediyor. Bugün bazı çatışan dürtüler olsa da akışa devam etmekten keyif alıyorsunuz ve bu, muhtemelen oldukça beklenmedik bir şekilde destek veya yardım verme veya alma zamanı olabilir. Yaşam planı hedefleri artık aklınızda olmalı ve sorumluluklarınız da öyle. Zihinsel olarak iyi durumdasınız veveya lider olarak anlayışınız normalden daha gelişmiş durumda.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün iş, kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Engellerle karşılaşabilirsiniz. Finansal açıdan güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>