İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Karşılık Almak İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. Koşulların değişim gösteriyor olması sizi zaman zaman zorlayacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Daha dengeli olmaya çalışın.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamandasınız. Sınırlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizliklere de çok fazla takılı kalmamanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ve bu sizi baskı altına alabilir. Düzenin değişmesi için zamana ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuksal konularla ilgilenmeniz, dosyanızı takip etmeniz gerekebilir. Kendinizi nasıl savunduğunuz önemli olacaktır. Kimi yakında kimi uzakta tutmanız gerektiğini düşünmeniz gereken bir gün olabilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yeteneklerinizde yenilikler ve sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade etmek için mükemmel fırsatlarınız olacak. Aynı zamanda çevrenizle olan ilişkilerinizde daha derin bir anlayış geliştirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bugün, açık ve dürüst bir iletişim tarzı benimsemek, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Enerji seviyeniz bugün yüksek olacak, bu yüzden enerjinizi işlerinize ve projelerinize yönlendirmek için harika bir zaman. Ancak, sık sık enerjinizi dağıtmamak ve dikkatinizi odaklanmanız gereken konulara vermek önemlidir. Özellikle çabuk sıkılan bir yapınız varsa, bugün dikkat dağınıklığına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. İyi bir planlama ve disiplinle, yapmanız gereken işleri tamamlama konusunda büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Bugünün size heyecan ve yeni fırsatlar getirmesini sağlamak için zekanızı ve yeteneklerinizi kullanın.Umarım işinize yarar. İyi günler dilerim!

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığınız birikimlerin karşılığını almak istiyorsunuz. Daha fazla beklemeye tahammülünüz yok. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, partnerinizin alışverişe çıkma fikrine pek sıcak bakmayabilirsiniz ama onu kırmak istemiyorsunuz. Sosyal medyada daha fazla vakit geçirmek istediğinizi fark edeceksiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınızın düşündüğünüzden farklı ilerlemesinden rahatsız olmamalısınız. Bugün yapacaklarınız, uğruna zaman harcayacaklarınız yarınlarınızı şekillendiriyor. Kendinize nasıl bir gelecek istediğinizi sorun ve bu konuda objektif olun; hayatınız için bir şeyler yapabilme fırsatınız varken bunu en iyi şekilde değerlendirin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket etmek ya da yeni insanlarla bir araya gelmek için güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Eğitsel konularda size yeni tecrübeler kazandırabilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etme gücünüz üst seviyelere çıkmakta. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz bu süreci en doğru şekilde kullanmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Estetik değerlere vermiş olduğunuz önem üst seviyelere çıkmakta. Gözünüze hoş gelen şeylerle ilgilenmek isteyeceksiniz. Zamanınızı doğru şekilde değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyi ve istediğiniz düzeyde şekillenebileceğini de unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, manyetik çekim güçleriniz bugün güçlü ve bir süredir yapmak istediğiniz bir hareketi aniden yapma cesaretine sahip olabilirsiniz! Bir arkadaşınıza veya tanıdığınıza yardım etmek size gerçek bir destek sağlayabilir. Bu, bağ kurmak için mükemmel bir zamandır ancak aynı zamanda ara sıra yaşanan duygusal mesafe anlarıyla olgun bir şekilde başa çıkmanın da zamanıdır çünkü bazı iniş ve çıkışları kabul etmek, sağlıklı ilişki kurmanın önemli bir anahtarıdır. Daha yaratıcı, sıra dışı veya alışılmadık bir kişi veya grup artık hayatınızda güçlü bir şekilde yer alabilir. Bugün başkalarıyla sezgisel olarak bağlantı kurmak ve ilişkilerde samimiyet açısından güçlü bir gün. Sosyal aktiviteler pekiştirici ve sevindirici olabilir. İşbirliği, sevgi dolu ve kişisel jestler ve paylaşılan mutluluk fırsatları ortaya çıkar.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bugünde, kırıcı davranmaktan sakınmalı, şansınıza güvenmeli ve iletişim konusunda hatalardan kaçmalısınız.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; seyahat, eğitim, yurt dışı veya hukuk alanlarında ani sorunlar gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir. Gününüz güzel geçsin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size güvenmediğini düşünüyorsunuz. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler gündeme gelebilir. Para konularında zayıfsınız, başkaları için yaptığınız harcamaları azaltmalısınız.

16 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 15" R
Ay
Boğa
00° 54' 32" R
Merkür
Başak
19° 04' 49" R
Venüs
Terazi
26° 44' 41" R
Mars
Yengeç
09° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 09"
Satürn
Balık
15° 06' 05"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 59"
Lilith
Terazi
09° 11' 54"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>