İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumlulukların Artıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumun ilişkinize zarar vermemesi için atacağınız adımları dikkatle planlamalısınız. Pişman olabileceğiniz kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha kontrollü adımlar atmak önemlidir. Girişimlerinizin karşılığını alacaksınız, ancak bunun hemen gerçekleşmeyeceğini unutmamanız gerekmekte. Mantıksız durumlardan uzak durarak, daha sağlıklı bir ilerleme sağlayabilirsiniz.

Bugün, elinize geçen fırsatları tutarlı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Amaçlarınıza uygun harcamalar yapmanız gereken bir gün. Sınırlarınızın bilincinde olduğunuz sürece finansal anlamda sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. İmkanlar dahilinde çalışma ortamınızda değişiklik yapabilir, çalışmıyorsanız bugünü açık havada geçirerek planlar yapabilirsiniz. Huzur, yeteneklerin fark edilmesi ve kullanılmasında ittirici bir güçtür.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için iletişim becerileriniz ön planda olacak. İnsanlarla olan etkileşimlerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Aynı zamanda bugün karşılaştığınız problemlere yaratıcı çözümler bulmak için içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeyi unutmayın. Eğitimle ilgili konular öne çıkabilir, yeni bilgiler edinmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı yönlere kanalize etmeye özen gösterin. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini güvence altına alma isteğin artıyor, bu da peşinde daha çok sorumluluk yüklenmene neden olacak. Kimseye gözü kapalı güvenmek istemeyebilir, çevrendekileri sorgulama haline bürünebilirsin. Yeni bir ilişkin varsa dikkatli adım atmak isteyeceksin, kararlarını gözden geçirirken kendine zaman tanımalısın.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi seviyenizi başkalarına göre değil, kendinize göre belirlemelisiniz. Kafanızdan çıkardığınız fazladan her konu, size ilerisi için daha iyi fırsatlar getirebilir. Bugün hem sosyal hem de duygusal ilişkileriniz konusunda asıl amacınızı, beklentinizi bilerek ve bunun için emek vererek zaman geçirmelisiniz.  

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Günlük programlarınızda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda size iyi gelmeyen kişi ve olayları bırakmakta kararlı olduğunuz sürece iç ışığınız ve potansiyeliniz yükselecek. Kafanızın rahatlaması geren bir dönemdesiniz.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yatırım fikirlerinizle ilgilenebilirsiniz. Elde etmek istediğiniz net bir kazanç olduğunda tehdit olarak gördüğünüz konulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Planınızı yapın, sorumluluğunuzu bilin ve bundan keyif alarak ilerlemeye devam edin; bu sizi olumsuz düşünce kalıplarından koruyacaktır.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün ihtiyaçlarınızı karşılamak veya duygularınızı ifade etmek için bir çekim hissedebilirsiniz. Duygusal düzeyde sakinleşmeye yardımcı olan aktiviteler faydalıdır. Bir şeye kilitlenmektense gözlemlemek ve planlamak daha iyidir. Olayları kişisel algılama eğilimindeyiz. Kendinizi kafese kapatılmış hissederseniz sinirlenebilirsiniz. Bugün ve yarın ortaya çıkan duygulara dikkat edin. Anlık kaprisler olarak gizlenseler de geçmişte gömdüğünüz veya kaçırdığınız sorunlar olma olasılıkları daha yüksektir. Yine de enerjilerin şu anda tepkisel olduğunu kabul edin, bu nedenle kendinizi merkeze almaya çalışın.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mutlu zamanlar var önünde. Bu yüzden olumlu, iyimser, uzun vadeli planlar yapmak zorundasın artık. Karmaşık ve seni düşündüren bir karar var önünde, araştırma yapma ihtiyacı duyacaksın. Ertelemeyi bırak lütfen ve bir an önce kararını ver. Unutma en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ayrıca iyi yapılmış işlerin olacak. Neşe, mutluluk ve şükretme zamanı senin için.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün iş, kariyer hayatınızdaki gelişmeler aile içinde bazı dengeleri etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Gereksiz küskünlüklerin altında gereksiz takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili çalışmalar yaparken yeni projelerinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere hazırlıklı olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>