İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Statünüz Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmalısınız. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda adım atarken biraz daha kontrollü olmanız da gerekiyor. Daha bilinçli olmanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Şartların tam da istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Başarı bu süreçte çok da uzağınızda olmayacaktır.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Aceleci davranmak, daha fazla sorun ve sıkıntı ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli ve bilgili olsanız da bazen ayaklarınız geri geri gidebilir. Kendinizi sağlama alma düşüncesi ağır basabilir ve bu insani bir durumdur. Ama bazen "garanti" kalmakla değil devam etmekle tanımlanıp yaşanabilir, bu konudaki peşin hükümlerinizi kırın.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kurabilir ve ne istediğinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu,veya kişisel ilişkilerde iyi bir etki yaratabilir. Aynı zamanda zihinsel olarak aktif olabilirsiniz ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtan etkenler olabilir, bu nedenle önemli konularda odaklanmanız önemlidir. İletişimde alıcı olmayı da unutmayın, karşı tarafın görüşlerine saygı göstererek daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle kendinizi ifade etmekle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz, ancak açık ve net olmak size yardımcı olacaktır. İyi bir iletişim günü geçirmeniz dileğiyle!

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm işlerinizi halledip ailenize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Onlara geçireceğiniz her an sizin için çok değerli. Evinizin konumunu beğenmediğiniz için yeni ev arayışlarına girebilirsiniz. İş ortamınızdaki başarınız yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Terfi haberini çok geçmeden alıyorsunuz. Yakın çevreniz başarılarınızla çok mutlu olacak.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizle isteklerinizin zıtlaştığını düşünebilir, bu zıtlığı tetikleyecek konuşmalar yapabilirsiniz. Anlamadan dinlemeden tepki vermekle ilgili daha önceki tecrübelerinizi düşünerek ilerlediğinizde özellikle duygusal konulardaki çıkmazlardan kurtulmanız mümkün olabilir. Yeni anlaşmalar ve görüşmeler için iyi bir gündesiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin istediğiniz doğrultuda ilerliyor olması sizi neşelendirebilir ve geleceğe dair heveslendirebilir. İş odaklı olacağınız stresinizi arttırmamalısınız.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta önemli kararlar alınacağı bir gün olabilir senin için. Kalbini neye açtığın büyük önem kazanacak. Ya bugüne kadar ortaya koyduğun çabanın boşa gittiğini göreceksin ya da aşkına karşılık bulacaksın. Bu konuları bir sonuca vardırmak her şekilde seni rahatlatacak.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşırı düşünmenin ve endişelenmenin üstesinden gelmek için mükemmel bir zaman. Artık bu tür davranışları enerji ve zaman kaybı olarak görüyorsunuz, rahatlatıcı aktivitelerin ve hatta stresten kurtulmanıza yardımcı olan enerjik aktivitelerin faydalarının farkına varıyorsunuz. İş veya sağlıkla ilgili, size gerçekten fayda sağlayan yeni bir fikir veya programla karşılaşabilirsiniz. İtibarınızın artacağı bir zaman olabilir. Artık ruhunuzu tazelemeye yardımcı olacak çabalara yöneliyorsunuz. Sorunlar, üzerlerinde durarak değil, geri çekilerek ve onlarla ilgilenmek için geri dönmeden önce yaratıcı sürecin gerçekleşmesine izin vererek kolayca çözülebilir.

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aniden aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Lütfen kafanı karıştırma. Hayatta birden fazla ruh eşi bulabilirsin. Bir yerlerde seni arayan ruh eşin de olabilir. Ruh eşini hayatına davet etmen gerekiyor. Aşk, sadakat ve güven olduğu sürece mutlu oluyorsun.  Ayrıca harika bir ilişki yaşıyorsun.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>