İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zaman Su Gibi Akıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki dengeyi korumaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Karmaşıklık yaşanmasına müsaade etmemelisiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızla ilgili beklentilerinizi dile getirebilir ya da bunlarla ilgili teklifler, görüşler alabilirsiniz. Bir değişimin eşiğinde olduğunuzu hissettiğinizde, bundan kaçmayın. Belli bir alanda kalmayı bırakın, yeni tecrübeler edineceğiniz sektörleri ve kullanmadığınız becerilerinizi değerlendirin.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz ve zekanızla parlayabilirsiniz. İş ve kariyer alanında yeni fikirler üretmek ve bunları paylaşmak için mükemmel bir gün olabilir. İkna edici ve etkileyici bir şekilde kendinizi ifade etme yeteneğiniz sayesinde diğer insanları ikna etme şansı elde edebilirsiniz. Ancak acele etmemeye özen gösterin ve detaylara dikkat etmeyi unutmayın. Kendinizi fazla yaymayın ve sınırlarınızı iyi bir şekilde belirleyin. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutmak için zaman ayırmanız önemlidir. Ayrıca ihmal ettiğiniz bir konu varsa, bugün onunla ilgilenmek için iyi bir zaman olabilir. Sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirmek, uzun süredir görmediğiniz bir dostunuzla iletişime geçmek veya yeni insanlarla tanışmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde dürüstlük ve açıklık prensiplerine bağlı kalmanız önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden, başkalarına yardımcı olabilecek şekilde davranmaya çalışın. Bugün stresli durumlarla karşılaşabileceğiniz için gevşeme teknikleri uygulayarak zihninizi sakinleştirebilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizin için hareketli bir gün oluyor. Sorumluluklarınızı erteleyip arkadaşlarınıza vakit ayıracaksınız. Derin sohbetlere dalıp zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz kargonuzun gelmemesi canınızı sıkıyor. Müşteri hizmetleriyle uzun telefon konuşmaları yapabilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ya da aldığınız eğitimle ilgili hazırlıklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Sınavlarınız, çalışma ve projelerinize hakkıyla hazırlanmak için herhangi birinden ya da bir yerden motivasyon beklememelisiniz. Bugün kendinize bir söz verin ve dış faktörlere olan bağımlılıklarınızı azaltmaya çalışın.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminizi iyi tutmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken durumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizde derinlik arayacağınız bir gündesiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle olaylara bilerek ve belli bir tecrübe alanı ile yaklaşmak kendinizi diğerlerine ifade ederken özgüvenli olmanıza vesile olacaktır.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son günlerde karşına çıkan engeller tek tek yolundan çekilebilir bugün. Bir anda sanki bir tıpa çekilmişçesine kötü etkiler üstünden akıp gidebilir. Bugünün enerjisi sana çok iyi etkiler katabilir. O yüzden günü boş geçirmemeye çalışmalısın.

13 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir projeyi veya girişimi beslemek için iyi bir zamandır ancak muhtemelen planlarınızı hayata geçirmenin veya bir şeyleri resmileştirmenin henüz zamanı değil. Nitekim, iyi fikirler yaratmak için güçlü bir gün. Kendinizi güvende ve hedeflerinizle uyumlu hissedebilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için yaptıklarınıza daha fazla hayal gücü katmanın yollarını düşünün. Ailenizden daha fazla destek görmeniz mümkündür. Ayrıca daha fazla duygusal cesaret deneyimliyor olabilirsiniz, duygularınızla ve geçmişinizle yüzleşmeyi daha kolay buluyor olabilirsiniz ki bu da güçlendirici olabilir.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Kendinizi en doğru ve net şekilde ifade edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 41" R
Ay
Boğa
07° 05' 51" R
Merkür
Başak
19° 51' 14" R
Venüs
Terazi
27° 15' 10" R
Mars
Yengeç
09° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 40"
Satürn
Balık
15° 04' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 49"
Chiron
Koç
22° 15' 58"
Lilith
Terazi
09° 14' 40"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>