İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatınız Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları da tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Olumlu etkiler alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamak gerekiyor. Hata yapmaktan kaçınmaya çalışın.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınızın takdir görmemesi motivasyonunuzu kırabilir. Ama bu döngü de bir gün kırılır ve işlerin seyri değişir. Bugün, yaşadığınız olumsuz tecrübelerden bir ders çıkarabilmek adına kendinizi, eksiklerinizi ve hedef kitlenizi düşünmeniz size bazı farkındalıklar yaşatabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak etkileyici bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde kendine güvenini artırabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsin. Ayrıca, zihinsel olarak aktif olacak ve yeni fikirler üreteceksin. Ancak, karar verme sürecinde bazı kararsızlık yaşayabilirsin. İçinde bulunduğun durumu iyice değerlendirmek ve mantıklı seçimler yapmak için zaman ayırmalısın. Kendini aşırı yorabileceğin bir gün olabilir, bu yüzden dinlenmeye de zaman ayırmak önemlidir. Eğlence ve hoş sohbetlere de enerjini aktarabilirsin. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda her zaman adaletli yönünüz ön planda oldu. Hiçbir zaman daha fazlasını istemediniz her zaman elinizdekiyle yetinmeyi bildiniz. Bu durumun zaman zaman sizi olumsuz etkilediğini fark ediyorsunuz. Evli İkizler burcuysanız, eşinizin kariyerinde alacağı yeni kararlar neticesinde farklı bir lokasyona taşınmanız gerekebilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve arkadaşlık arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Hayatınızdaki insanların, onlar üzerinde bir baskı kurduğunuzu düşünmesi ilişkilerinizi zedeleyebilir. Kariyer planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz ancak bunları yaparken yaz aylarından itibaren yaşadıklarınızı da hesaba katmanız gerektiğini unutmayın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha sakin ve dengeli düşünmeye gayret etmelisiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her şeyin kontrolünüzde olmaması hali size biraz gerginlik hissettirecek olsa da yine de kendi kişisel çıkış yollarınızı yaratabilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün resmen ruhundan ışık saçılabilir. Enerjin o kadar artacak ki sen bile buna inanamayacaksın. Sanki birden yolundaki tüm engeller kalkmış gibi, sanki sana yürü ya kulum denmiş gibi hissedebilirsin. Bu enerjiyi sonuna dek kullanman gerekecek.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi sosyal veya aşk hayatınıza kaydırır. Şimdi, sorunlu alanlar üzerinde düşünmek için eleştirilerden yararlanırsınız. Sizi entelektüel olarak teşvik eden birini hayatınıza çekebilirsiniz. İlişkiler, müzakereler, uzlaşma ve denge artık hayatınızdaki temel temalardır. Bir partner veya yakın bir arkadaşla tartışmak için güçlü bir zaman. Güçlendirmek, onarmak, geliştirmek ve bağlantılar kurmak için iyi bir konumdasınız. Siz başkalarını ararsınız, onlar da sizi ararlar! Bire bir görüşmeler yoluyla çok şey öğreneceksiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine, kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Durmak, beklemedek ve sabretmek sizin açınızdan neredeyse imkansız gibi görünmekte. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamanın yollarını aramalısınız. Olumlu adımlar atabildiğiniz sürece sorun ya da sıkıntı da yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gerekiyor. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugünarkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>